|

Ozan Tufan 2 ay sahalardan uzak kalacak-Fenerbahçe haberleri

Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Fenerbahçe haberlerinden son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Milli maçta sakatlanan ve sol ayağında 2 bağda kopukluk olan Ozan Tufan'ın 2 ay futboldan uzak kalacağı bildirildi. İşte detaylar.

Yeni Şafak
19:14 - 10/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 16:19 - 10/10/2016 Pazartesi
DHA

Fenerbahçe haberleri - Ozan Tufan'ın 2 ay sahalardan uzak kalacağı gelen son bilgiler arasında. Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda ile oynadığı maçta sakatlanan Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın sol ayağında 2 bağda kopukluk, 2 kemik arasındaki zarda yırtık, eklem içinde kanama ve ödem ile tendonlarda zorlanma tespit edildiği açıklandı. Futbolcunun yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.



Fenerbahçe Kulübü, karşılaşmanın ardından kafilenin İstanbul'a gelişinde uçaktan tekerlekli sandalye ile çıkan Ozan Tufan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.





Kulübün açıklaması şöyle;



"İzlanda- Türkiye milli maçı sırasında futbolcumuz Ozan Tufan, ayağına aldığı darbe sonucunda sakatlanıp oyunu terk etmiştir. Milli takım doktoru Ufuk Şentürk ile yapılan şifai konuşma ve milli takımdan kulübümüze gelen sporcu sağlık bilgilendirmesi neticesinde, sol ayak bileğinde 2 kemik arasındaki bağlarda zorlanmadan şüphelenilmiştir.



Futbolcumuz Ozan Tufan' a yapılan tetkikler sonucunda, sol ayağında 2 bağda kopukluk, 2 kemik arasındaki zarda yırtık, eklem içinde kanama ve ödem ve tendonlarda zorlanma tespit edilmiş olup, yaklaşık olarak 1,5 - 2 ay sahalardan uzak kalması öngörülen futbolcumuzun tedavisine kulübümüz sağlık ekibi tarafından başlanılmıştır.

#Fenerbahçe
#Ozan Tufan
#Sakatlık
8 yıl önce