|

ÖZET: Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle-Geniş özet

Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maç özetini ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz. Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor'a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik skor ile tamamlandı. Maçın geniş özeti ve son gelişmeleri için sayfamıza bakmanız yeterli. işte karşılaşmadan tüm detaylar.

Yeni Şafak
22:07 - 28/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 22:10 - 28/10/2017 Cumartesi
AA
Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maç özeti
Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maç özeti
Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maç özeti
ve gollerini izlemek için sayfamıza bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Aytemiz
Alanyaspor
sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Zorlu mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik skor ile tamamlandı. İkinci yarıdan gelişmeleri, geniş maç
özet
ini, golleri ve maçtan notları haberimizden görebilirsiniz. İşte Alanyaspor
Beşiktaş
maçından bilgiler.
Beşiktaş, galibiyet hasretine son verdi

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup ederek, ligde 4 maç sonra galibiyete ulaşmış oldu.

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla siyah-beyazlılar, Atiker Konyaspor

galibiyetinden sonra mutlu sona ulaştı ve puanını 18’e yükseltti. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet 2 beraberlikle geçiren Kartal, deplasmanda aldığı Alanyaspor galibiyeti ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Monaco maçı öncesi moral buldu.

Beşiktaş, son 4 haftada deplasmanda Fenerbahçe ve Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olurken, sahasında oynadığı Trabzonspor mücadelesinden 2-2, Medipol Başakşehir maçından ise 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Tosun paşa gollerine devam ediyor

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde de rakip fileleri boş geçmedi. Siyah-beyazlı oyuncu, deplasmanda oynanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının 8. dakikasında gol perdesini aralayan isim oldu. Başarılı oyuncu, attığı gol ile bu sezon 10. hafta itibariyle rakip fileleri 4. kez havalandırmış oldu.

Alanyaspor Beşiktaş maçından notlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 9. haftasındaki Medipol Başakşehir maçının kadrosuna göre Aytemiz Alanyaspor karşısında 3 değişiklik yaptı.

Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan karşılaşmada Güneş, geçen hafta Medipol Başakşehir'le 1-1 berabere kaldıkları müsabakanın kadrosuna göre biri zorunlu 3 değişikliğe gitti.

Beşiktaş'ta Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan 6 resmi müsabakadan men cezası alan Caner Erkin'in yerine Gökhan Gönül'e forma şansı verdi. Caner Erkin'in mevkisi olan sol bekte Adriano görev yaparken, Gökhan Gönül ise sağ bekte takımının başarısı için ter döktü.

Güneş, son maçlarda görev verdiği Tolgay Arslan'ı 10. hafta mücadelesinde yedek soyundururken, orta sahada Oğuzhan Özyakup forma giydi. Oğuzhan, bir maç sonra ligde ilk 11'de sahaya çıktı.

Şenol Güneş, üst üste 3 maçta ilk 11'de şans bulan Jeremain Lens'e de yedekler arasında yer verdi. Kırmızı kart cezası nedeniyle Medipol Başakşehir karşılaşmasında kadroda bulunamayan Ryan Babel, cezasının 1 maça indirilmesinin ardından Aytemiz Alanyaspor karşısında ilk 11'de oynadı.

- Aytemiz Alanyaspor'da 2 değişiklik

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, geçen hafta Göztepe ile deplasmanda 3-3 berabere kaldıkları maçın ilk 11'inde zorunlu iki değişiklik yaptı.

Turuncu-yeşilli ekipte gıda zehirlenmesi geçiren futbolcular Remy Riou ile Fabrice Nsakala, Beşiktaş'a karşı takımdaki yerlerini alamadı. Susic, kaleci Riou'nun yerine Haydar Yılmaz'ı, Nsakala'nın yerine ise Georgios Tzavellas'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

- Tribünler büyük oranda doldu

Aytemiz Alanyaspor taraftarı, Beşiktaş maçında takımını yalnız bırakmadı. Tribünlerin büyük bölümünü dolduran turuncu-yeşilli taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Yaklaşık 750 kişilik Beşiktaş taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekledi.

Aytemiz Alanyasporlu oyuncular, "Cumhuriyetimizin 94. yılını coşku ve onurla kutluyoruz", Beşiktaşlı futbolcular ise Vodafone 39. İstanbul Maratonu ile ilgili, "12 Kasım'da Çocuklar İçin Koşuyoruz" yazılı pankartla sahaya çıktı.

#Aytemiz Alanyaspor
#Beşiktaş
#Futbol
#SÜPER LİG
#SÜPERLİG
7 yıl önce