|

Gün gün iftar menüleri Lokma'dan

Sizi Ramazan'da 'akşam ne yemek yapacağım?' derdinden kurtarıyoruz. Lokma sizler için hazırladığı Ramazan'a özel menüleri ile sofranıza konuk oluyor. Birbirinden lezzetli ve pratik yemek tarifleri Lokma'da.

18:15 - 3/05/2019 Cuma
Güncelleme: 10:58 - 4/05/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Lokma'nın sitesindeki lezzetli yemekleri takip etmeyi unutmayın.
Lokma'nın sitesindeki lezzetli yemekleri takip etmeyi unutmayın.

Çorbadan ana yemeğe, zeytinyağlısından hamur işine, tatlısından şerbetine binlerce farklı, denenmiş, pratik yemekleriyle misafirlerinize özenle hazırlayabileceğiniz binlerce tarif sunuyor. Yarım saatten az sürede hazırlayabileceğiniz nefis
'dan mutfaklarınıza geliyor. Lokma interaktif özellikleriyle de sizi çok şaşırtacak. Web sitesindeki beğendiğiniz yemeği dijital tarif defterinize kaydedip daha sonra o tarifi kolaylıkla bulup deneyebilirsiniz. Alışveriş listesi özelliği ile ise markete gitmeden önce yapacağınız yemeğin malzemeleri ile bir liste hazırlayabilir, güncel fiyatlarını ve yemeğinizin ortalama maliyetini öğrenebilirsiniz. Hepsi ve daha fazlası için Lokma'yı mutlaka ziyaret edin.
Günümüzün gelişen teknolojisi sayesinde yemek alanında birçok sosyal medya platformu da ortaya çıktı. Ancak çoğu platform her ne kadar zengin gözükse de bazı özellikler konusunda yetersiz kalabiliyor. 'Dolapta ne var?', 'Tarif defteri', 'Alışveriş listesi' gibi birçok yeni özelliği içinde barındıran Lokma kısa bir süre önce açıldı. Tüm bu özellikleri ile Türkiye'de bir ilk olan dijital tarif defteriniz Lokma, denenmiş binlerce videolu ve fotoğraflı yemek tariflerini sizinle buluşturuyor. Yemek tarifleri yanında çok çeşit salata, çorba, pasta ve
de Lokma'da.
Yenilikçi ama geleneksel
Yenilikçi ve modern bir düşünce ürünü olan Lokma, tüm bunların yanında geleneksel olanı da kaybetmemeyi amaçlıyor. Osmanlı mutfağının binlerce
ni sizinle buluşturan Lokma, geleneksel tatları korumayı hedefliyor. Ünlü şef Yunus Emre Akkor Osmanlı'nın en güzel lezzetlerini sizler için hazırlayıp, sundu.

Lokma'nın zengin içeriklerinden keşfettiğiniz tarifleri kaydetmeniz için de alışveriş listesi özelliği ön plana çıkıyor.

Lokma'nın özellikleri

Lokma'nın en belirgin özelliklerinden birisi takipçilerine binlerce yemeği kolayca ulaştırmak. Tüm bunların yanında Lokma'nın içerisinde birçok yenilik de bulunuyor. İşte o özellikler;

1. Tarif defteri

Lokma'nin sitesinde beğendiğiniz tarifi veya yapmayı planladığınız yemeği daha sonra kolayca bulabilmeniz için 'Tarif defteri' kısmına ekleyebilirsiniz.


2. Alışveriş listesi ve ücret hesaplamaları

Lokma'nın bir diğer özelliği ise yapılması planlanan yemeğin ortalama fiyatlarından oluşan fiyat listesi özelliğini içinde barındırması. Bu sayede bütçenize uygun yemekler seçebilirsiniz.


3. Detaylı tarif

Bilmediğiniz fakat denemek istediğiniz binlerce yemek tarifinin detaylı anlatımını Lokma sizler için hazırladı.



4. Besin değerleri ve kalori hesaplamaları

Yemeğin pişirme süresi de dahil olmak üzere kalori hesaplamasına kadar birçok ince detay Lokma'nın sitesinde ayrı bir kategori halinde sunuluyor.




5. Dolapta ne var?

Lokma, 'Dolapta ne var?' özelliği sayesinde, dolabınızda bulunan malzemelere göre uygun tarifleri sizlere sunmayı amaçlıyor.


#Lokma
#Yemek tarifleri
#Nefis yemek tarifleri
5 yıl önce