|

Pokemon GO indir! Pokemon GO APK indirmesi hazır mı?

Pokemon Go indirme bilgileri haberimizde. Android ve iOS kullanıcılarının merakla beklediği Pokemon Go tanıtıldı. Peki Pokemon GO APK şimdi indirilir mi?

Yeni Şafak
10:27 - 7/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 07:28 - 7/07/2016 Perşembe
Diğer

Pokemon GO indirmek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Tanıtımı yapılan oyunun bekleyenleri bu oyunu nasıl indireceklerini merak ediyordu. Yapılan resmi açıklamayla birlikte kargaşa son buldu. Peki Pokemon GO APK şimdi indirilir mi?



Pokemon Go şimdilik Avustralya ve Yeni Zelanda'da üzerinden indiriliyor. Ancak APK sürümlerini indirenler oyunu test edebiliyor.



APK versiyonlarının online ortamda bulunmasına rağmen biz sizlere şimdilik indirme bilgilerini sunmuyoruz. Zira virüslü dosyalar da indirebilirsiniz.



Pokemon GO resmi indirme bilgileri geldikçe sizlere sunacağız.






Pokemon GO Hangi Platform ve Ülkelerde Oynanabilecek?


Pokemon GO, mobil platformlar için geliştirilen bir oyun olarak tanıtıldı. Oyunun yapımcısı Nintendo tarafından herhangi zıt bir açıklama yapılmadığı için, Google Play ve iTunes desteği olan tüm cihazlardaPokemon GO oynanabilir olacak.



Oyunun lanse edilmesi sırasında Nintendo tarafından Global olarak tanıtılan yeni oyun tüm dünya genelinde aktif olacak. Mobil ve global bir oyun olmasından dolayı, dünya haritasını kullanabileceğimiz oyunda ülkeler arası yolculuk yapıp farklı pokemonlar yakalayabiliyor olacağız.



Pokemon Go nasıl bir oyun?


Evrimsiz bir pokemon go düşünemeyiz tabiki. Pek çok yığınla gelen bilginin arasında evrim hakkında da kulağımıza bir kaç fısıldamalar geldi. Oyun beta sürecinde olduğu için eksiklikler ya da şu an bahsedilmeyen pek çok yenilik kararlı sürümde gelecektir diye hatırlatma fayda var. Pek çok oyuncunun beklentisinin epey üzerinde olan Pokémon GO resmi olarak yayınlanan görselleri ile şaşırtmaya devam ediyor. Oyun beklentinin üstünde, görseller çok güzel olarak yorumlanıyor çünkü açıkçası günümüz teknolojisi ile kamerayı kullanarak pokemon yakalayabileceğine kimse stabil çalışma açısından olanak vermiyordu. Fakat yayınlanan görseller insanları şaşırttı ve çoğu insanın hoşuna gitti üzerine bunlar sadece Beta sürecinde oldu yani herkes düşünüyor ki betada böyleyse kim bilir tam sürümde neler olur.. Bir şok edici resim evrim köşesinden geldi aşağıda sıra ile evrimin nasıl olacağına dair görsellerimiz bulunuyor. Evolution Shard'lar resimde görüldüğü üzere pokemonları evrimleştirmede kullanacağımız bir bölüm.



Pokemon Go indirme bilgileri haberimizde. Android ve iOS kullanıcılarının merakla beklediği Pokemon Go tanıtıldı. Peki Pokemon GO APK şimdi indirilir mi?



#Pokemon
#Pokemon GO
#Pokemon GO APK
8 yıl önce