|

27. gün iftar menüsü

Ramazan ayını bitirmek üzereyiz. Sofralarımıza, evimize, kalbimize bereket getiren bu ayı tamamlayarak bayrama kavuşmak için sabırsızlanıyoruz. 26 gün boyunca birçok lezzetle size özel iftar menüleri hazırladık. Ramazanı bitirirken yine özel lezzetlerle masalarınıza konuk oluyoruz.

10:30 - 20/05/2020 Çarşamba
Güncelleme: 11:00 - 20/05/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Lokma'nın 27. gün iftar menüsü
Lokma'nın 27. gün iftar menüsü

Lokma, Ramazan ayını lezzetli geçirmeniz ve uzun oruç günlerinde yorulmadan yapabileceğiniz pratik tarifler hazırladı. Özenle seçtiğimiz iftar menülerinde hem sofralarınıza hem de kalbinize konuk olmayı umut etti. 11 ayın sultanını uğurlamak için son günlerin içerisindeyken yine lezzetli tariflerle sizlerle olmaya devam ediyor.

27. gün iftar menüsü

Yeşil Mercimekli Tarhana Çorbası


Hazırlanışı oldukça pratik olan yeşil mercimekli tarhana çorbasını çok seveceksiniz. Çünkü bu çorba lezzetli olduğu kadar sağlığa da faydalı.

Tarif için tıklayınız:

Cacıklı Arap Köftesi

Cacıklı Arap köftesini denemediyseniz, mutlaka deneyin! Bu tarife bayılacaksınız. Özellikle farklı bir lezzetle tanışmak isteyenler için favori olmaya aday.

Tarif için tıklayınız:

Nohutlu Pilav


Ana yemeklerin yanında sıkça tercih edilen pilav bu kez nohut ile birleşti. Pilav ve nohutun lezzetli bu yemekle harmanlandı.

Tarif için tıklayınız:

Kaymaklı Bülbül Yuvası


En lezzetli şerbetli tatlılardan biri olan Bülbül Yuasını kaymakla denediniz mi? Yapımı biraz zor olsa da bu lezzet için denemeye değer.

Tarif için tıklayınız:
#İftar menüsü
#Ramazan menüsü
#Akşama ne pişirsem?
#Bugün ne pişirsem?
4 yıl önce