|

Albayrak ailesi iftarda buluştu

Albayrak yayın grubu çalışanları Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen iftar programında buluştu. Albayrak grubunun geniş bir aile olduğunu söyleyen grubun CEO'su Ömer Bolat, “Bu ailenin her ferdi bizim için çok değerlidir. Grubumuzda çalışan sayısı arttıkça arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin yüzleri güldükçe Albayrak ailesi de mutlu oluyor" diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:50 - 17/06/2016 Cuma
Yeni Şafak

Albayrak Yayın Grubu'na bağlı Yeni Şafak gazetesi, TV Net, Derin Tarih, Derin Ekonomi, Skyroad, Nihayet, Lokma ve Gerçek Hayat Dergisi çalışanları iftarda bir araya geldi. Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen iftar, kurum çalışanlarını aynı sofrada buluşturdu.



Yeni Şafak gazetesi ve tvnet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün ev sahipliğinde gerçekleşen iftara Albayrak Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Albayrak, Mesut Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak, Bayram Albayrak, Hamza Albayrak, Sinan Albayrak, Faruk Albayrak ve Muhammed Fatih Albayrak ile Albayrak Şirketler CEO'su Ömer Bolat, Yeni Şafak yazarları Merve Şebnem Oruç, Fatma Barbarosoğlu, Yalçın Çetinkaya, Leyla İpekçi, Faruk Aksoy, Nedret Ersanel, Hikmet Genç, Osman Akkuşak, Kemal Öztürk, Özlem Albayrak, Hasan Öztürk, Hatice Karahan, Ahmet Ulusoy, Salih Tuna, Mehmet Acet ve yayın grubu çalışanları katıldı.



HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR






İftar yemeğinde konuşan Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat, "Biz Albayrak Grubu olarak yılda bir defa da olsa iftar soframızda bir araya geliyoruz. Ramazan iklimini beraberce yaşamaya gayret ediyoruz. Aslında gönlümüz, yarısı yurt dışında, Pakistan ve Somali'de olmak üzere 20 binin üzerindeki tüm çalışanlarımızla hep birlikte topluca buluşalım, iftar yapalım istiyor. Biz Albayrak olarak geniş bir aileyiz. Bu ailenin her bir ferdi bizim için değerli. Önce Allah'ın yarattığı Eşref-u Mahluk bir insan olarak, sonra grubumuzun bir parçası olduğu için değerli. Grubumuzda çalışan sayısı arttıkça arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin yüzleri güldükçe Albayrak ailesi de mutlu olmakta, ailemiz büyümektedir" ifadelerini kullandı.



Değerlerimize bağlıyız






Ömer Bolat konuşmasının devamında Albayrak grubunun inandığı temel değerlere bağlı olarak çalıştığını ve çalışmaya devam ettiğini belirterek "Güzel Türkiye'mizin huzuru, kalkınması, milli ve manevi yönlerden güçlenmesi, halkımızın huzuru, refahı bizim için temel hususlardır. Şahsi menfaatlerimizden, beklentilerimizden her zaman çok önde gelen değerlerimizdir. Biz inanıyoruz ki hepimiz Türkiye için, yüce inancımız İslam için Kuran-ı Kerim için varız. İşte Ramazan ayı geldi. Müslümanlar enerji ve güç tazelemesi yapıyor. Rabbim bayrama ulaşmayı nasip eylesin" diye konuştu.


#Albayrak yayın grubu
#İftar programı
#Sait Halim Paşa Yalısı
#Ömer Bolat
8 yıl önce