|

"Adımız gibi alnımız da AK"

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, seçim sonuçlarıyla ilgili, “Alınan bu sonuç bizim adımızın AK olduğu gibi alnımızın da AK olduğunu gösterdi” dedi.

Yeni Şafak
21:47 - 5/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 18:49 - 5/11/2015 Perşembe
IHA

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından 1 Kasım Genel Seçimleri Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Bir restoranda düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri milletvekilleri Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, AK Parti Kayseri eski milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Doğan, Kemal Tekden, KAK Parti Kayseri milletvekili adayları Avşar Aslan, Kadir Can Gökalp, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve AK Parti Kayseri teşkilatı üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, seçim çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti.



Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, “1 Kasım seçimlerinin gerçek kahramanı olan siz değerli kardeşlerimle teşekkür ediyorum. Biz seçimin galibiydik ama her zaman söyledik bu seçimin mağlubu yok. Milletimiz birlik ve beraberliğe oy vermiş oldu. Ülke rahatladı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da HDP'ye oy veren bir kısım kardeşlerimizde rahatladı. CHP ve MHP'li kardeşlerimizin bir kısmı da rahatladı. Halkımız istikrardan yana. Bu sonuçla bizim adımızın ak olduğu gibi alnımızın da ak olduğunu gösterdi. Buradaki teşekkürü hak eden sizlersiniz” ifadelerini kullandı.



Yıldız ayrıca, “7 Haziran hepimiz tarafından iyi okundu. 235 yeni adayla yola devam edildi. Beyannamemizin taahhütname olduğunu vatandaşlarımız görmüş oldu. Koalisyon çalışmalarında bu testi yalnızca AK Parti geçti ve iktidar oldu. Kayserimizde özellikle bu skoru milliyetçi, muhafazakar, Türkiye'nin istikrarına katkı koyan vatandaşlarımızla birlikte aldık” diye konuştu.

#ak parti
#taner yıldız
#seçimler
8 yıl önce