|

Külliye'deki törenin 'kutlama' aşaması iptal edildi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yeni sistemin ilk Başkanı Erdoğan'ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni düzenlendi. 10 bin kişinin katıldığı törende 'lazer ve halk oyunları gösterileri iptal edildi. Başkan Erdoğan, "Elim tren kazası sebebiyle törenimizin halk oyunları, lazer ve ışık gösterileri gibi kutlama bölümlerini iptal ettik." ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
19:08 - 9/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 20:41 - 9/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, törenin kutlama bölümünün iptal edildiğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, törenin kutlama bölümünün iptal edildiğini açıkladı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlaması nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi tören düzenlendi. Başkan Erdoğan, törenin kutlama aşamasının iptal edildiğini açıkladı.

Başkan Erdoğan şu şekilde konuştu:

  • "Elim tren kazası sebebiyle törenimizin halk oyunları, lazer ve ışık gösterileri gibi kutlama bölümlerini iptal ettik."
10 bin kişi katıldı

Türkiye'nin bu tarihi gününe yurt içinden ve yurt dışından gelen çok sayıda davetli tanıklık ederken, yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törene TBMM Geçici Başkanı Durmuş Yılmaz, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yanı sıra sanat, spor, iş, hukuk ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ve din alimi katıldı.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Başkan
#Tören
6 yıl önce
default-profile-img