|

Erdoğan İstanbul'a sürprizle geliyor

AK Parti'de gözler 6 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek il kongresine çevrilirken, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, çalışmalara 'az laf, çok iş' sloganıyla devam ettiklerini söyledi. Şenocak ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim manifestosunu açıklayacağı bu önemli kongrede bir de sürprizinin olacağını belirtti.

Yeni Şafak
12:41 - 3/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:28 - 3/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek olan İstanbul İl Kongresi için geri sayım sürüyor.

Bir il kongresinin ötesinde olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Seçim manifestomuzu orada açıklayacağız' dediği kongrenin hazırlıklarında sona gelindi.

"Cumhurbaşkanımız bir sürpriz yapacak"


AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, 6 Mayıs'ta yapılacak İstanbul İl Kongresi için ummalı bir çalışma içinde olduklarını belirterek, "Kongreye çok fazla talep var. 2 milyon 350 bin üyemizle İstanbul'a hakim durumdayız. Bu kongreyle tarihe not düşeceğiz. İstanbul için sloganımız: Az laf çok iş. Şu an 35 bin teşkilat mensubumuz sahada aktif" dedi

"Az laf, çok iş" yaklaşımıyla çalışmalarına devam ettikleri bilgisini paylaşan Şenocak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 Mayıs'taki kongrede bir sürprize de imza atacağını açıkladı.

#Seçim 2018
#AK Parti
#Erdoğan
6 yıl önce