|

Vaat değil hizmet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’de seçmen, Cumhur İttifakı’nın iddialı olduğunu belirtiyor. Anketlerde algı operasyonu yapıldığının farkında olduklarını söyleyen Osmaniyeliler, “24 Haziran’da vaadlerden çok yapılan hizmetler öne çıkacak” diyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/06/2018 Cuma
Güncelleme: 02:46 - 1/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Osmaniyeli kadınlar Cumhur İttifakı’nın şehirde tarih yazacağını savunuyor.
Osmaniyeli kadınlar Cumhur İttifakı’nın şehirde tarih yazacağını savunuyor.

Yeni Şafak ve tvnet ekibinin yeni durağı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye oldu. Ekibimiz Bahçeli’nin hemşerilerine 24 Haziran seçimlerini sordu. AK Parti ve MHP’nin birleşmesini gelecek için iyi gördüklerini düşünen Osmaniyeliler, 24 Haziran’ın vaatlerden çok yapılan hizmetlerin öne çıkacağı bir seçim olacağını belirtiyor.


GELECEK İÇİN İYİ GÖRÜYORUZ

MHP kökenli olduğunu söyleyen Hatice Handan Alibekiroğlu, “Cumhur İttifakı adımını memleketimizin geleceği için uygun görüyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Bahçeli’nin dediği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz” dedi.


İKİNCİ TURA KALMAZ

Mert Beyazıt, “Her zaman olduğu gibi Erdoğan’a oy vereceğiz ve yine o kazanacak. Bu iş ikinci tura kalmaz” ifadelerini kullandı. Şimal Gümüş, “Ben halkın iradesiyle gelmiş bir cumhurbaşkanının yine halkın iradesiyle devam edeceğini düşünüyorum” diye konuştu.


YAPILANA BAKALIM

Muhalefetin adaylarının vaadlerini eleştiren Hüseyin Doğan “Bugüne kadar yapılan yatırımları göz önüne alarak oyumu kullanacağım. Şu an öne çıkan cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan. Cumhur İttifakı faydalı olacaktır. Diğer ittifaklar bize inandırıcı gelmiyor. Vaadlere değil de yapılanlara bakmak lazım” ifadelerini kullandı. Narin Arslan ilk oyunu Cumhur İttifakı’na ve adayı Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğini söylüyor.

O VAADLERE İNANMIYORUM

İbrahim Davarcı, “Millet İttifakı’nda yer alan partilerin vaadlerini bu zamana kadar gördük. Onların vaadlerinin olacağına inanmıyorum” ifadelerini kullandı. Mustafa Karagedik Erdoğan’ın gelmiş geçmiş en iyi lider olduğunu söyledi.


Bomba gibi geleceğiz

Kebap ustası İbrahim Ertürk ise şunları söyledi: “24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz. Erdoğan ve Bahçeli ülkelerini seven iki lider. Cumhur İttifakı’na Osmaniye halkı olumlu bakıyor. Osmaniye, Devlet Bahçeli’nin isteğiyle Erdoğan’ı destekleyecek. CHP, vatandaşın gözünde bitik bir durumda. Biz onları milletin gönlünde bitmiş olarak görüyoruz. 24 Haziran’da bomba gibi geleceğiz ve ilk turda bitiriyoruz.”


Hedefimiz yüksek

AK Parti Osmaniye Milletvekili adayı Mücahit Durmuşoğlu, Yeni Şafak ve tvnet seçim otobüsümüzü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Osmaniye’de Cumhur İttifakı’na ilginin güzel olduğunu söyleyen Durmuşoğlu, “Türkiye’nin bekası için istiklali ve istikbali için böyle bir ittifakın halk tarafından olumlu karşılandığını söyleyebilirim. Biz burada teşkilatlarımızla birlikte 24 Haziran seçimlerinde güçlü bir destekle Ankara’ya gitmek istiyoruz. Biz hedefimizi yüksek koyduk. Halk artık Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini benimsedi. Aziz milletimiz 25 Haziran’da bu anayasa değişiklik sistemini taçlandıracak” dedi.


Vefa borcumuz var

Adem Alperen Topal, algı operasyonlarına dikkat çekti. Topal, “Cumhur İttifakı inşallah kazanacak. MHP, anketlerde gösterildiği gibi düşük oy almayacak. Anketlerle algı operasyonu yapıyorlar. Bahçeli’ye halkın vefa borcu vardır. Hiçbir zaman zik zak çizen siyasetçi olmamıştır” diye konuştu.


Kumpasları alt ettiler

Seçimlere hazır olduklarını söyleyen Bengü Önal da “Bahçeli bizim için en doğruyu en ileriye götürecek kadar iyi bir lider. Bu topraklarda büyüyen bir insan, biz de bu toprakların adamıyız. Onu desteklemeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı’nın, kumpas kuranları alt ederek bir bütün olup Türkiye topraklarına daha güzel bir gelecek sunacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

#Osmaniye
#Seçim
6 yıl önce