|

Vatan sevdalısı cumhurbaşkanı

Anadolu’yu karış karış gezen Yeni Şafak ve tvnet ekiplerinin diğer durağı Zonguldak oldu. Zonguldaklılar yıllardır CHP’li belediyeden bekledikleri hizmeti alamadıklarını belirtiyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/06/2018 Cuma
Güncelleme: 02:50 - 1/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Nazike Kiren
Nazike Kiren

Halk arasında ‘seçilecek cumhurbaşkanının koltuk değil, vatan ve millet sevdalısı olmalı’ görüşü hakim.


ERDOĞAN DÜNYA LİDERİ

Nazike Kiren (31), “Benim cumhurbaşkanı adayım devletine milletine sahip çıkan, halkı için çalışan biri olmalı. Benim adayım Recep Tayyip Erdoğan. Onu insan olarak da seviyorum. Çalışkanlığını dürüstlüğünü” dedi. Murat Sayın (41) “Benim adayım Recep Tayyip Erdoğan dünyaya sözünü geçiren bir lider yaptığı hizmetler ortada. Milletinin efendisi değil kölesi olan adam. Bu yüzden yola devam diyorum” şeklinde konuştu.


CHP’DEN RAHATSIZIZ

Gamze Soydaş (33), “Benim cumhurbaşkanım halkı kucaklamalı. CHP’den halk olarak rahatsızız. Koltuk sevdası olan değil, millet sevdası olan gelsin ”dedi. Okan Kızılay (24), “Benim cumhurbaşkanı adayım öncelikle ülkesine milletine hizmet etmeli. Seçimde Erdoğan’ın kazanmasını istiyorum. Muhalefetin arkasında kimler var çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı. Seda Fidan (38), “Şimdiki mevcut Cumhurbaşkanımızdan memnunum. Umuyorum ki, 24 Haziran’da da aynı yönetim devam eder. CHP’nin çalışmalarından sıkıntılarımız var. Her yağmur yağdığında perişan oluyoruz” ifadelerini kullandı.


Artık birlik zamanı

Balıkçı Bayram Yılmaz (64), “Benim başkan adayım yalan söylemeyen, halkını seven biri olmalı. Memleketi için çalışmalı. Zonguldak halkına sesleniyorum, sağ sol ideolojisini bırakıp artık şehrimizi ve milletimizi düşünelim. Artık birlik ve beraberlik zamanı” dedi. Emekli Şevket Ay (74), “24 Haziran’da Cumhurbaşkanımla yola devam diyeceğim. Ondan başkası gelemeyecek. Cumhur İttifakı başarılı olacak. Eskiden batmıştı bu memleket” diye konuştu. Vedat Köksal da şunları söyledi: “Dirayetli ülkesine sahip çıkarak dış güçlerle mücadele eden bir başkan istiyorum. Yani Recep Tayyip Erdoğan gibi.” Balıkçı Nazım Çetin (53), “Cumhurbaşkanım zaten belli, adam gibi adam. Millet İttifakı kukla gibi olmuş” dedi.

#Zonguldak
#Seçim
6 yıl önce