|

Serkan Toper MHP’nin Beşiktaş belediye başkan adayı oldu? İşte Cumhur İttifakı Beşiktaş adayı Serkan Toper’in hayatı

Serkan Toper, 24 yerel seçimlerinde MHP’nin İstanbul Beşiktaş belediye başkan adayı oldu. Serkan Toper, 2019 seçimlerinde de Cumhur İttifakının Beşiktaş adayı olmuştu. Peki Serkan Toper kimdir, nereli? Serkan Toper mesleği nedir?

18:01 - 10/01/2024 mercredi
Yeni Şafak
Serkan Toper
Serkan Toper

MHP’de 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkanı adayı netleşti. Adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Avukat Serkan Toper oldu. Beşiktaş’tan belediye başkanı adayı olarak gösterilen Serkan Toper hukukçu olarak tanınıyor. Peki, MHP Beşiktaş Belediye Başkanı Adayı Av. Serkan Toper kimdir?

Serkan Toper kimdir?

2002 yılından bu yana İstanbul'da serbest avukatlık yapmaktadır. Müvekkil ağırlığını şirketler, haberciler, sanatçılar ve müzik adamları oluşturmaktadır. Ceza Hukuku, Şirket Danışmanlığı, İş Hukuku, Ticaret Hukuku, Aile Hukuku, Fikir ve Sanat Eserleri ve Medya Hukuku ağırlıklı çalışmalar yürütmektedir. 2015 - 2019 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Spor ve Sanattan Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Türkiye Tenis Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanvekili görevini ve Türk Hukuk Enstitüsü Genel Sekreterliği görevini hali hazırda yürütmektedir.

2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Beşiktaş Belediye Başkan adayı olmuştur.

13.03.1979 yılında Denizli’nin Sarayköy İlçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Kars-Kağızmanlıdır. Türkbey Efe isminde bir erkek evlat babasıdır.

#Serkan Toper
#MHP
#Serkan Toper beşiktaş belediye başkan adayı
il y a 4 mois