|

11 dalda Ahududu adayı

Alacakaranlık serisinin son filmi, Ahududu Ödülleri'ne 11 dalda aday. Ödül yılın en kötü film ve oyuncuları için veriliyor.

.
00:00 - 10/01/2013 Perşembe
Güncelleme: 23:38 - 9/01/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
11 dalda Ahududu adayı
11 dalda Ahududu adayı

Hollywood'un 'en kötü' film ve oyuncularını seçen Ahududu Ödülleri'nin adayları belli oldu. 'Twilight' (Alacakaranlık) serisinin son filmi, 11 dalda aday oldu. Amerikan sinemasının 'en kötülerine' verilen 'Ahududu Ödülleri'ne (Razzie Award) bu yıl Türkiye'de 'Alacakaranlık' adıyla gösterime giren 'Twilight' serisinin sonuncu filmi olan 'Alacakaranlık Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2)' damgasını vurdu. Twilight serisinin son filmi, en kötü film, en kötü kadın ve erkek oyuncu dâhil 11 alanda aday gösterildi.

Ahududu ödüllerinin diğer adayları arasında 'Battleship' ve 'The Oogieloves in the Big Balloon Adventure'ın yanısıra geçen yılın ödül şampiyonu Adam Sandler'in 'That's My Boy' adlı filmi de yer alıyor.

JACK AND JİLL REKOR KIRMIŞTI

Geçen yıl ünlü oyuncu Adam Sandler'in başrolünü oynadığı 'Jack and Jill' filmi, 'Ahududu Ödülleri'nin hepsini kazanarak kırılması güç bir rekora imza atmıştı. Filmde hem aile babası Jack'i hem de Jack'in belalı ikiz kızkardeşi Jill'i canlandıran Sandler, en kötü erkek ve en kötü kadın oyuncu ödüllerinin yanısıra en kötü çift ve en kötü senaryo yazarı ödüllerini de layık görülmüştü. 74 milyon gişe geliri getiren film, Razzie'nin 32 yıllık tarihinde bütün ödülleri toplayan tek film olmuştu.

YÖNETMEN DE ADAY
EN KÖTÜ FİLM

Battleship

The Oogieloves in Big Balloon Adventure

That's My Boy

A Thousand Words

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

En Kötü Yönetmen

Sean Anders (That's My Boy)

Peter Berg (Battleship)

Bill Condon (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2)

Tyler Perry (Good Deeds / Madea's Witness Protection)

John Putch (Atlas Shrugged Part II)


11 yıl önce