|

İyi bir fikirden zayıf bir sinemasal gösteri

Manhattanlı başarılı çift Meryl ve Paul Morgan'ın neredeyse mükemmel olan hayatlarının tek başarısız yönü, sağlıklı bir şekilde sürdüremedikleri evlilikleridir. Ancak

Ali Murat Güven
00:00 - 24/01/2010 Pazar
Güncelleme: 12:46 - 24/01/2010 Pazar
Yeni Şafak
İyi bir fikirden zayıf bir sinemasal gösteri
İyi bir fikirden zayıf bir sinemasal gösteri

MORGANLAR NEREDE? / Did You Hear About the Morgans?

Yapım Yılı ve Ülkesi:
2009, ABD yapımı
Türü ve Süresi:
Polisiye drama / 103 dakika

Yönetmen:
Marc Lawrence

Senarist:
Marc Lawrence

Görüntü Yönetmeni:
Florian Ballhaus

Özgün Müzik Bestecisi:
Theodore Shapiro

Kurgucu:
Susan E. Morse

Yapım Tasarımcısı:
Kevin Thompson

Sanat Yönetimi Ekibi:
Steve Carter (Sanat Yönetmeni) Susan Bode, Kimberley Lieber (Set Dekoratörleri), Christopher Peterson (Kostüm Tasarımcısı)

Oyuncular:
Hugh Grant (Paul Morgan), Sarah Jessica Parker (Meryl Morgan), Natalia Klimas (Monique Rabelais), Vincenzo Amato (Girard Rabelais), Jesse Liebman (Adam Feller), Elisabeth Moss (Jackie Drake), Michael Kelly (Vincent), Seth Gilliam (Ajan Lasky)

İthalatçı Şirket:
Warner Bros.

Dağıtıcı Şirket:
Warner Bros.

İçerik Uyarıları:
Cinsellikle ilgili diyaloglar ve bir sahnesinde de şiddet içerdiğinden dolayı, 15 yaşından küçük izleyiciler, yanı sıra da bu tür temalardan hoşlanmayanlar için uygun bir film değildir.

Resmî İnternet Sitesi ve Fragmanı:

Yıldız Puanı:
* *

Manhattanlı başarılı çift Meryl ve Paul Morgan'ın neredeyse mükemmel olan hayatlarının tek başarısız yönü, sağlıklı bir şekilde sürdüremedikleri evlilikleridir. Ancak, hayatlarındaki bu sorun, başlarına gelen felâketin yanında bir hiç kalacaktır. İstemeden bir cinayetin görgü tanığı olurlar ve bir kiralık katilin hedefine dönüşürler. Federal polis onları küçük bir kasabaya göndererek “tanık koruma programı”na alır.


Marc Lawrence'ın yazıp yönettiği “Morganlar Nerede?”, adalete yardımcı olmaya çalışırken adalet bürokrasisinin içinde boğulan ve dahası hayatları tehlikeye giren sıradan insanlara odaklanmak gibi hoş bir fikirden yola çıkıyor. Fakat, filmin kimyası yerli yerine oturmadığı için, ortaya romantik komedi ile polisiye gerilim arası garip bir karışım çıkmış. Yalnızca vakit geçirmek için izlenebilir.

14 yıl önce