|

Oscar törenlerinin en genç modacısı

Lübnanlı moda tasarımcısı Rani Zahim, Hollywood yıldızlarını Oscar törenlerinde giydiren en genç modacı olarak adını uluslararası moda tasarımcıları listesine yazdırdı.

Aa
00:00 - 22/04/2013 Pazartesi
Güncelleme: 14:53 - 22/04/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Oscar törenlerinin en genç modacısı
Oscar törenlerinin en genç modacısı

Lübnan'ın önde gelen modacılarından biri kabul edilen Zahim (29), bu yıl 85'incisi düzenlenen Oscar töreninde Avustralyalı aktris Jacki Weaver için tasarladığı kostümle, kendisini uluslararası arenada da ispatladığını belirtiyor.

Zahim, modacılar için Oscar töreni kostümlerini tasarlamanın çok önemli bir adım olduğunu belirterek, "Weaver için diktiğim kostüm çok beğenildi. Buna paralel olarak tasarımlarıma da rağbet arttı" dedi.

Son yıllarda kadınların kıyafetlerinde sadeliği tercih ettiğini vurgulayan Zahim, "Güzellikler sadelikte gizlidir. Günümüzde kadınlar bunu çok güzel uyguluyor ve şıklığı sadelikle yakalamaya çalışıyor" diye konuştu.

Kadınların, erkek modacıları tercih etmelerine ilişkin ise Zahim, "Kadınlar, erkeklerin görüşlerine çok önem veriyor. Bu nedenle erkek modacıları tercih ediyorlar. Erkeklerin inceleyici bakışlarıyla doğru kıyafeti kendileri için seçeceklerine inanıyorlar" görüşünü savundu.

Zahim, en büyük hayalinin Ürdün Kraliçesi Ranya ile ünlü aktris Charlize Theron'a kostüm tasarlamak olduğunu sözlerine ekledi.

11 yıl önce