|

Whitney Houston'un hayatı beyaz perdede

"I will always love you" şarkısıyla efsaneleşen ABD'li şarkıcı Whitney Houston'un hayatı film oluyor. Yönetmenliğini, oyuncu Angela Bassett''ın üstleneceği I Will Always Love You: The Whitney Houston Story adlı filmde, efsane şarkıcıyı Yaya DaCosta canlandıracak.

.
00:00 - 12/06/2014 четверг
Güncelleme: 14:38 - 12/06/2014 четверг
Yeni Şafak
Whitney Houston'un hayatı beyaz perdede
Whitney Houston'un hayatı beyaz perdede

Whitney Houston bir döneme damgasını vuran efsane bir sanatçı. I will always love you şarkısıyla efsaneleşen Houston'un Bodyguard filmi gişe rekorları kırmıştı. Şimdide Houston'un trajik hikayelerle dolu olan hayatı beyaz perdeye aktarılıyor.

Taraf'ta yer alan habere göre; Bassett''ın ilk kez kamera arkasına geçeceği filmde, DaCosta da Ugly Betty, House ve Lee Daniels''ın yönettiği The Butler filmlerindeki yardımcı rollerden sonra ilk başrolünde görev almış olacak. Bassett, filmle ilgili yaptığı açıklamada ''Hayatım boyunca Whitney''e büyük saygı duydum. Şimdi onun hikâyesini filmleştireceğim için gurur duyuyorum'' dedi.


Dünyanın en çok ödül alan kadın şarkıcısı unvanını alarak rekorlar kitabına giren Whitney Houston'un hayatını konu edinen filmin, gelecek yıl vizyona girmesi planlanıyor.

10 лет назад