|

1 gol atsalar turlayacaklardı 89'da kaleci değiştirdiler

Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Antalyaspor, Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti ve son 16'ya kaldı. Antalyaspor'un tur atladığı mücadelenin 89. dakikasında ise ilginç bir an yaşandı. 1 gol atması halinde turlayacak olan Darıca Gençlerbirliği, oyuncu değişiklik hakkını kalecisini değiştirerek kullandı. Bu ilginç tercih ev sahibi ekibin esame listesinde sadece 13 futbolcu olmasından kaynaklandı.

Yeni Şafak
15:56 - 20/12/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:13 - 20/12/2018 Perşembe
AA
Darıca Gençlerbirliği, Antalyaspor'a elendiği kupa maçına 2 yedekle çıkabildi.
Darıca Gençlerbirliği, Antalyaspor'a elendiği kupa maçına 2 yedekle çıkabildi.

Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Antalyaspor, deplasmanda Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 yendi. Eşleşmenin ilk maçı 2-2 eşitlikle tamamlanırken, bugünkü sonuçla Antalyaspor adını son 16 turuna yazdıran taraf oldu.

Akdeniz ekibinin tur atladığı mücadeleye Darıca Gençlerbirliği'nin 89. dakikada yaptığı oyuncu değişikliği damga vurdu. 1 gol atması halinde turlayacak olan ev sahibi ekip esame listesinde sadece 2 yedeği olması sebebiyle ikinci ve kendisi adına son değişikliği kalecisini değiştirerek yaptı.

Paralarını alamadıkları gerekçesiyle ilk maçta 20 saniye topa dokunmayan Darıca Gençlerbirliği oyuncuları, rövanş karşılaşmasına çıkmak istemedi. Ancak yönetim ikna edebildiği 13 futbolcuyla Antalyaspor karşısına çıktı ve kulübün ceza almasının önüne geçti.



Darıcalı futbolcular ilk maçta yönetimi protesto etmişlerdi
  • İlk maçta paralarını alamadıkları gerekçesiyle ilk düdük sonrasında hareketsiz bir şekilde duran Darıca Gençlerbirliği oyuncuları, yaklaşık 20 saniye protestolarını devam ettirdi. Bu esnada Antalyasporlu futbolcular da rakiplerine saygı göstermiş ve kendi aralarında pas yapmıştı.


#Antalyaspor
#Darıca Gençlerbirliği
#Futbol
#Ziraat Türkiye Kupası
5 yıl önce