|

1 numaraya Casilla ya da Forster

Fabri’nin ayrılmasından sonra kaleci transferi gündeme gelen Beşiktaş’ta, Real Madrid’in İspanyol kalecisi Kiko Casilla listeye girdi. İngiliz The Sun gazetesi ise siyah-beyazlılar, Southampton’ın 30 yaşındaki kalecisi Fraser Forster’le de yakından ilgilendiğini iddia etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 04:16 - 8/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
 İspanyol kalecisi Kiko Casilla
İspanyol kalecisi Kiko Casilla

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta, kaleyi kimin koruyacağı konusunda fikir ayrılığı oluştu. Camianın bir kısmı Fabri’nin yerine yabancı bir kaleci gelmesini isterken, bir kısım da maddi şartların zorlaştığı dönemde Tolga Zengin ile devam edilmesinden yana.

İspanyol kaleci Fabri’yi, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham’a 6.5 milyon Euro’ya satan siyah-beyazlı takımda kaleci takviyesi için çalışmalar sürüyor. David Ospina, Simon Mignolet ve Harun Tekin’le adı anılan Beşiktaş’ın gündemine son olarak Real Madrid’in İspanyol kalecisi Kiko Casilla’nın geldiği öğrenildi. Kariyerine Real Madrid altyapısında başlayan Casilla, Cadz, Cartagena ve Espanyol takımlarının formalarını giydikten sonra 2015 yılında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid’e transfer olmuştu.

Kariyerinde 237 maça çıkan İspanyol file bekçisi, kalesinde 308 gol gördü. Geçen sezon 16 resmi maça çıkan Casilla’nın Real Madrid ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Öte yandan Beşiktaş için İngiltere basınından yeni bir kaleci iddiası geldi.

The Sun gazetesinin haberine göre, siyah-beyazlılar, Southampton’ın 30 yaşındaki kalecisi Fraser Forster için devreye girdi. Haberde; İngiliz kaleciyle Beşiktaş’ın dışında Fenerbahçe’nin de ilglendiği kaydedildi. Kariyerinde daha önce Celtic, Newcastle United ve Norwich City gibi takımların formasını giyen Forster, 2014 yılından bu yana Southampton forması giyerken, geçen sezon 21 maçta takımının kalesini korudu.

#Beşiktaş
#Kiko Casilla
#Fraser Forster
6 yıl önce