|

10 numaraya Hernanes

F.Bahçe, teknik direktör Advocaat'ın raporu doğrultusunda orta sahaya takviye çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Juventus'ta forma şansı bulamayan 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için İtalyan kulübüyle görüşmelerini yoğunlaştırdı. Deivid ve Alex'ten olumlu görüş alan Hernanes de transfere sıcak bakıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/01/2017 Tuesday
Güncelleme: 03:42 - 24/01/2017 Tuesday
Yeni Şafak

Fenerbahçe, 10 numara transferinde Juventus'un Brezilyalı yıldızı Hernanes'e yöneldi. Yönetim, teknik direktör Dirk Advocaat'ın raporu doğrultusunda orta sahadaki üretici oyuncu eksikliğini gidermek için büyük çaba gösteriyor. Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Hernanes için Juventus'un kapısını çaldı. Sarı-laciverliler Hernanes'i sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Juventus, forma şansı bulamayan 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu kiralama teklifine sıcak bakıyor.



Fenerbahçe yönetimi, Hernanes'i ikna etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-lacivertli yönetim, Brezilyalı yıldıza yarım sezon için 2 milyon Euro önerdi. F.Bahçe yönetimi, birkaç gün içinde bu transferi sonuçlandırmak istiyor. Brezilyalı yıldızın sarı-lacivertli takımda eskiden forma giymiş Deivid de Souza ve Alex'ten sarı-lacivertli takım hakkında bilgi aldığı, her iki oyuncunun da Hernanes'e F.Bahçe'ye gitmesi yönünde tavsiyede bulunduğu öğrenildi. Brezilya futbolunun yetiştirmiş olduğu en özel 10 numaralardan biri olan Hernanes, Juventus'ta bu sezon 13 maçta forma giydi ve sadece 1 gol atabildi.

#Juventus
#Fenerbahçe
#Dirk Advocaat
7 years ago