|

2. yarı 5 maç Arena'dayız

Başka statlarda kiracı olmaktan sıkıldıklarını kaydeden Beşiktaş Başkanı, "Hiçbir yer insanın evi gibi olmaz. Bir an önce evimize geçmek istiyoruz" dedi.

Yeni Şafak ve
06:00 - 10/01/2016 Pazar
Güncelleme: 07:11 - 10/01/2016 Pazar
Yeni Şafak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Antalya'da dün başlayan Türkiye Spor Yazarları Derneği Toros Zirvesi seminerinin konuğuydu. Burada Vodafone Arena Stadı'nın inşaasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Orman, bir an önce yeni statlarına kavuşmak istediklerini dile getirdi. "Biz şu an kiracı bile değiliz. Otelde kalıyoruz. Kiracı olmaktan sıkıldık. Hiç bir yer insanın kendi evi gibi olmaz" diyen Beşiktaş Başkanı, "Bir an önce evimize geçmek istiyoruz. Kendi evimizde ikinci yarının 5-6 maçını oynayacağız inşallah. Şimdi çatının kapatma işlemine konsantre olduk. Çatı tamamen bittikten sonra zemin işlemine başlayacağız. Tamamıyla hazır olmadan stadı açmayacağız. Herkes maliyet için bir takım rakamlar söyliyor. Stadın maliyeti 300 milyon tl artı kdv" ifadelerini kullandı.



Quaresma: Töre'de gençliğimi görüyorum


Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Antalya kampının son gününde TRT Spor'a demeç verdi; siyah-beyazlı takımdaki ilk döneminden dersler aldığını belirtti. “Eskisi gibi değilim, artık takımın abilerindenim” diyen Q17, “Gökhan Töre'ye bakınca gençliğimi görüyorum. Şenol Güneş bana çok şey öğretiyor” yorumunu yaptı.



Costil seferi


Denys Boyko için Dnipro ile anlaşamayan, Steve Mandanda için Marsilya Kulübü'nü ikna edemeyen, David Ospina'da da Arsene Wenger engeline takılan Beşiktaş, rotayı Fransa'ya çevirdi. Yönetici Erdal Torunoğulları'nın Rennes kalecisi Costil için daha önceki 2.5 milyon Euro'luk teklifi revize edeceği öğrenildi.



Motta veda etti Antalya'ya imza attı


Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak isteyen Ramon Motta, Antalyaspor ile yaptığı transfer görüşmelerini olumlu sonuçlandırdı ve kırmızı-beyazlı kulübe dün 2.5 yıllık imza attı. Antalyaspor'a katılmadan önce takım arkadaşlarıyla vedalaşan Motta, sosyal medya hesabından da Beşiktaş taraftarına teşekkür etti: “Hayatta her şey her zaman istediğimiz gibi olmuyor ama buradan başım dik ve mutlu ayrılıyorum. Siz Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Eleştiri hak ettiğimde eleştirdiniz, övgü hak ettiğimde övdünüz. Her zaman kalbimde olacaksınız.”



Veli Kavlak: Yanlış ameliyat kurbanı oldum


23 Mart 2015'ten bu yana sakatlıkla boğuşan Beşiktaş'ın yıldızı Veli Kavlak, 4 yıldır ağrılarla oynadığını açıkladı. Yaşadığı zorluğu “Dişimi fırçalarken bize işkence çekiyordum” cümlesiyle özetleyen Veli, "Avrupa'nın en iyi doktorlarına gittim ama kimse çare bulamadı. Psikolojik çöküntü yaşadım. Almanya'da beni yanlış ameliyat ettiler. 2. yarıya yüzde yüz hazır döneceğim. En büyük arzum bir gün ağrısız futbol oynamaktı" dedi.








#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Spor Yazarları Derneği
#Veli Kavlak
8 yıl önce