|

2008 pek yaramış

Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz cumartesi günü Diyarbakır DİSKİ'yi 4-0 yenen Beşiktaş, seyircisiz oynadığı Ankaraspor maçında da çok etkiliydi.

Engin Albayrak
00:00 - 9/01/2008 Çarşamba
Güncelleme: 00:48 - 9/01/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
2008 pek yaramış
2008 pek yaramış

Beşiktaş, seyirsiz oynanan Fortis Türkiye Kupası A Grubu'ndaki 3. maçında Ankaraspor'u 3-1 yenerek yoluna devam etti. 5. dakikada Delgado'nun pasında bomboş durumda bulunan Tello, topu ağlara göndererek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. 27. dakikada Delgado, Holosko'ya vermek yerine kendisi vurunca pozisyon autla sonuçlandı. 34. dakikada Holosko'nun pasıyla topu önünde bulan Tello sert, isabetli vurdu ve top ağlarla buluştu: 2-0.


BOBO ÇOK KAÇIRDI

2. yarıda Bobo adeta saç baş yoldurdu. 51, 56 ve 64. dakikalarda bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. 71'de Holosko-Bobo paslaşmasında Holosko topu filelere gönderdi: 3-0. 75'te Beşiktaş ceza sahasında Holosko ile girdiği ikili mücadelede Erhan yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Necati durumu 3-1 yaptı.


Golü attı, yönetim ayakta alkışladı

Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'dan transferi Holosko, siyah-beyazlı formayla çıktığı ikinci maçında ağları sarsmayı başardı. Kupadaki DİSKİ Spor maçında ikinci yarıda oyuna giren Slovak futbolcu, Nobre'ye bir gol attırmıştı. Holosko, ilk 11'de başladığı dünkü Ankaraspor karşılaşmasında takımının 3. gölüne imza atarken, Tello'nun ikinci golünün de asistini yaptı. 75. dakikada yerini Nobre'ye bırakan Holosko'yu yöneticiler ayakta alkışladı. Öte yandan Holosko takası için gönderilen Burak Yılmaz'ın Manisa ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Takasta kullanılan diğer oyuncu Koray Avcı'nın ise anlaşmaya sıcak bakmadığı ifade edildi.


Coloccini olmuyor

Beşiktaş'ın almak istediği Coloccini'yi, kulübü Deportivo'nun kiralamaya sıcak bakmadığı öğrenildi. İspanyol Kulübü, 5 milyon Euro bonservis ücretinde indirim yapmayınca bu transfer çıkmaza girdi. Gündemde Basel'de oynayan Mastjarovic var. Ayrıca yönetim Shaktar Donetsk'ten Lewandowski ve Bolton'dan Meite ile de ilgileniyor. Atletico Madrid'li Ze Castro'nun da bonservisinin pahalı geldiği öğrenildi.





16 yıl önce