|

260 gün sonra gol attı

PTT 1. Lig'de ilk sezonunu geçiren Şanlıurfaspor'un Şilili futbolcusu Rodrigo Tello, 260 gün sonra gol sevinci yaşadı.

Yeni Şafak
13:56 - 2/02/2015 Pazartesi
Güncelleme: 11:58 - 2/02/2015 Pazartesi
AA
2007'de formasını giydiği Beşiktaş'ta 9 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Tello, sonraki yıllarda Eskişehirspor ve Elazığspor'un başarısı için ter döktü.


Orta saha oyuncusu Tello, sezon başında Elazığspor'dan Güneydoğu temsilcisi Şanlıurfaspor'a transfer olduktan sonra geride kalan 17 haftada beklentileri karşılayamadı ve uzun süre gol yollarında suskun kaldı.


Şanlıurfaspor forması altında bin 149 dakika sahada kalan 36 yaşındaki futbolcu, Adanaspor'la deplasmanda yapılan maçta PTT 1. Lig kariyerindeki ilk golünü attı.


Tello, 1-0 geriye düştükleri karşılaşmada takımını beraberliğe taşıyan golü kaydederek, hem takımına 1 puanın kazandırdı, hem de 260 gün sonra golle tanıştı.


Tello, en son 17 Mayıs 2014'te Elazığspor'un 3-1 mağlup olduğu Çaykur Rizespor maçında takımı adına attığı golle sevinç yaşamıştı.


'İkinci yarıya iyi başladı'

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tello'nun uzun süren gol hasretine son vermesinden son derece mutlu olduklarını söyledi.


Tello'nun kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu belirten Güneş, Süper Lig hedefiyle mücadele ettikleri ligde beklentilerinin büyük olduğunu vurguladı.


Şilili futbolcunun ikinci yarıya iyi başladığını aktaran Güneş, şunları kaydetti: "Takımımızdaki tüm futbolcular bizim için değerli ve önemli. Bütün oyuncularımız kendilerine görev verildiği zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmak için gayret ediyor. Tello da değer verdiğimiz futbolcularımızdan biri. Sezonun ilk yarısında fazla verim alamamıştık. İkinci devre form tutmaya başladı. Adana deplasmanında bizi mağlubiyetten kurtardı. Tello'dan ligin kalan haftalarında gollerine devam etmesini bekliyoruz. Bu zorlu yolda bütün futbolcularımızdan olduğu gibi Tello'dan da yüksek performans bekliyoruz."
#Rodrigo Tello
#Şanlıurfaspor
#PTT 1. Lig
#gol orucu
#Tello
#Beşiktaş
9 yıl önce