|

3. Lig ekibinden Galatasaray'a teklif

İngiltere League One (3. Lig) takımlarından Crewe Alexandra, sezon öncesi hazırlıkları için Galatasaray'a maç teklfinde bulundu.

Yeni Şafak
16:51 - 26/06/2015 Cuma
Güncelleme: 17:08 - 26/06/2015 Cuma
Diğer

sporx'in haberine göre, İngiltere League One (3. Lig) takımlarından Crewe Alexandra, Galatasaray'a hazırlık maçı teklifinde bulundu. Crewe Alexandra Menajeri Steve Davis; "Normalde Crewe halkı buradaki yerel rakiplerle hazırlık maçı yapmamıza alışkın. Ancak, bu kez Crewe çimleri daha büyük yıldızlar görecek. Bu bizim açımızdan çok önemli" ifadelerini kullandı.



Steve Davis, "Galatasaray'a, isterlerse bu hazırlık maçın tesislerimizde ve kapalı kapılar ardında bile oynanabileceğini ilettik. Umarım Galatasaray bu teklifimizi kabul eder. 10 gün boyunca burada olacaklarını duyduk. Sneijder, Hamit gibi yıldızlarla bize karşı oynamasalar bile bizim açımızdan çok güzel bir tecrübe olacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.



Öte yandan, Crewe yerel basınında çıkan haberlere göre eğer bu maç gerçekleşirse Galatasaray ile Crewe 1 Ağustos'ta ve yerel saat ile 15.00'te karşı karşıya gelecek.



#Crewe Alexandra
#hazırlık maçı
#galatasaray
9 yıl önce