|

3. Lig'e ilk bilet Bodrumspor'un

Bölgesel Amatör Lig'de sezonun bitmesine üç hafta kala 3. Lig'e yükselen ilk takım da belli oldu. 7. Grup'ta BB Bodrumspor, sahasında Konyaaltı Belediyespor'u 3-0 yenerek şampiyon oldu ve 3. Lig'e yükseldi.

Yeni Şafak
20:35 - 22/03/2015 Pazar
Güncelleme: 18:50 - 22/03/2015 Pazar
IHA

Şehir stadını dolduran yaklaşık 8 bin kişi karşılaşmayı büyük coşku ile izledi. B.B Bodrumspor takımı sahaya ilk kez farklı bir renkte forma ile çıkarken, sahayı Yeşil Bayaz balonlar, kurdeleler ile süsleyen B.B Bodrumsporlu taraftarlar karşılama süresince takımını coşturdu.



Karşılaşma sonunda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrumspor Kulüp başkanı Rıza Karakaya ile sahada kucaklaşan futbolcular ve taraftarlar şampiyonluk sevincini yaşadılar. Başkan Kocadon tüm futbolculara beyaz karanfil çiçeklerinden yapılma kolye taktı.



Şampiyonluk kutlamaları daha sonra Bodrum Belediye meydanında devam etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bu günün başarısı değil 2009 yılından bu yana yapılan mücadelenin, inanmanın başarısıdır.. Hocalarımla, başkanımla, futbolcularımla birlik olmanın bir başarısıdır. Şampiyonluğu Bodrum halkına hediye ediyorum" dedi.



Kulüp başkanı Rıza Karakaya yaptığı açıklamasında “Bodrumspor'u şampiyonluğa taşıdık. Bana bu yol da fedakarlıkla destek olan aileme ve tüm futbolculara, yönetici arkadaşlar ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



B.B Bodrumspor bundan sonraki haftalarda Pamukkalespor, Muğlaspor ve Isparta DSİ spor ile oynayacak.



Stat:

Bodrum İlçe stadı


Hakemler:

Serdar Karagöz, Kenan Gürsel, Cansu Kanca


B.B Bodrumspor:

Tamer Tamince***, Süleyman Görgün***, Tolga Deniz **, Nizamettin Yaşar ****, Agah Oktay Yılmaz ***, Erkan Değişmez **, Gökay Yiğit *****, Metin Telle ** (dk 77 Yasin Ayaklı ***), Onur Algül ***, Mehmet Selçuk Adaş ***8 dk 82 Ebubekir Eroglu ***), Burak Emre Kayan **


Konyaaltı Belediyespor:

Servet Güneş **** , Ozan Caner Akpınar *** , Çağhan Buğra Ödül Özus ** (dk 75 Aratr Kılınç **), Caner Bekil ***, Ömer Tepeli ***, Enes Aydın ** ( dk 66 Onur Şengün **), Deniz Savurdan ****, Hüseyin Daş **, Bayram Akdere ***, Ali Kıbıç ***, Metehan Mimaroğlu **,


Goller:

dk 36 Nizam,89 Ebubekir, 90+1 Gökay


#bb bodrumspor
#bölgesel amatör lig
#3. lig
#muğla
#antalya
#konyaaltı belediyespor
9 yıl önce