|

3.5 milyon Euro'ya alındı değer biçilemiyor

2015 yılında Real Mallorca'dan 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Marco Asensio, performansıyla dünya gündeminden düşmüyor. Ronaldo, Bale gibi futbolcuların olduğu takımda adından söz ettirmeyi başaran futbolcuya değer biçilemiyor.

Yeni Şafak
14:47 - 17/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:08 - 17/08/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Real Madrid'in 21 yaşındaki yıldızı Asensio, Barcelona ile oynanan iki Süper Kupa maçında da müthiş goller attı.
Real Madrid'in 21 yaşındaki yıldızı Asensio, Barcelona ile oynanan iki Süper Kupa maçında da müthiş goller attı.

Real Madrid'in 21 yaşındaki yıldızı Marco Asensio, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Barcelona ile oynanan Süper Kupa maçlarında attığı şık gollerle adından söz ettiren futbolcu için şimdiden "Dünyanın en iyisi olabilir" yorumları yapılıyor.

2015 yılında Real Mallorca'dan 3.5 milyon Euro karşılığında Madrid'in yolunu tutan futbolcunun bonservis bedeline yönelik ise kulübü hiçbir açıklama yapmıyor. Real Madrid Başkanı Perez önceki günlerde Asensio ile ilgili verdiği bir demeçte
"O bizim geleceğimiz, onun için belirlenmiş bir değer yok"
ifadelerini kullanmıştı.

Son günlerde adı Arsenal ile anılan futbolcunun Real Madrid'de kalmasına kesin gözüyle bakılırken İspanyol devinin yıldız futbolcuyu geleceğin takımının 1. aktörü olarak düşündüğü belirtiliyor.

  • UEFA Süper Kupa
  • İspanya La Liga
  • Şampiyonlar Ligi
  • İspanya Kral Kupası
  • İspanya Süper Kupa


Real Madrid'e imzasında gözyaşlarına hakim olamayan Marco Asensio, 2 yıl sonra Ronaldo ve Bale'in olduğu kadroda şans bulup adından söz ettirmeyi başardı;
#Real Mallorca
#Real Madrid
#Asensio
7 yıl önce