|

35’lik Eto’o hırs küpü

Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Takım kaptanı Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto’o, hırsı ile göz doldurdu.

Yeni Şafak
14:36 - 19/04/2016 Salı
Güncelleme: 11:49 - 19/04/2016 Salı
IHA
Samuel Eto'o Antalyaspor formasıyla Süper Lig'de 28 maçta 19 gol 6 assistle oynuyor.
Samuel Eto'o Antalyaspor formasıyla Süper Lig'de 28 maçta 19 gol 6 assistle oynuyor.

Akdeniz ekibi, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde devam etti. Antrenmana izinli kaleci Fornezzi, sakatlığı devam eden Danilo katılmazken, sakatlığı süren Lazareviç ise takımdan ayrı koşu yaptı.



Portekizli Teknik Direktör Jose Morais, yaklaşık 10 dakika futbolcularına Osmanlıspor maçının önemini anlattı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, açma germe çalışması ile devam etti. Morais, taktik çalışmasının yapılacağı ikinci sahadaki kale direklerini görevlilerle birlikte taşıyıp, kule ve hunileri yerleştirdi. Bir hayli neşeli oldukları gözlenen kırmızı-beyazlılar, istasyon çalışmasının ardından 3 gruba ayrıldı. Futbolcular 3 kalecinin koruduğu kaleye koşu ve dribling ardından şut çalışması yaptı. 3 takımın yarışma içinde olduğu zamana karşı yapılan gol çalışmasını Eto'o'nun takımı kazandı. Kırmızı beyazlılar daha sonra diğer sahada çift kale taktik çalıştı.




Eto'o göz dolduruyor


Antrenman öncesi bir taraftarın formasını imzalayan kaptan Eto'o, antrenmanda da hırsı ile göz doldurdu. Ligde bu yıl gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Kamerunlu yıldız oyuncu, ligde attığı 19 golle gol krallığı yarışında Beşiktaşlı Gomez'in ardından ikinci sırada bulunuyor.








#Samuel Eto'o
#Antalyaspor
#Osmanlıspor
8 yıl önce