|

4 yıldızlı bayrak göndere çekildi

Büyükçekmece'de bulunan Şampiyonlar Anıtı'na, 2014-2015 sezonun Spor Toto Süper Lig ve 53. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray'ın 4 yıldızlı bayrağı çekildi.

Yeni Şafak
10:50 - 13/06/2015 суббота
Güncelleme: 07:54 - 13/06/2015 суббота
IHA

2014-2015 sezonu Spor Toto Süper Lig ve 53. Türkiye Ziraat Kupası Şampiyonu Galatasaray'ın bayrağı Büyükçekmece'deki "Şampiyonlar Anıtı"na çekildi. Bayrak çekme törenine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Galatasaray yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman, Galatasaray yardımcı antrenörü Fuat Buruk ve taraftarlar katıldı.



Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cüneyt Tanman'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Burada Türk futboluna hizmet etmek için buradayız. Daha önce de burada şampiyon olan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bayraklarını çektik. İnşallah Trabzonspor'un bayrağını da çekmek nasip olur. 2000 yılında ülkemizi mutlu eden Galatasaray'ın Avrupa'daki başarısından dolayı bu anıtı diktik. Bu anıtta Galatasaray'ın bayrağı sürekli dalgalanıyor. Onun dışında her sene şampiyon olan takımın bayrağını da göndere çekiyoruz" dedi.



Yeni yöneticiler olarak geldiklerini ve iki kupa aldıklarını belirten Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, "Biz aslında hazıra konduk. Kupayı alan arkadaşlar var. Kupalarda bütün emekleri bulunan Hamza Hamzaoğlu ve ekibine, futbolcuları tebrik ediyoruz. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün ne kadar spora destek verdiğini biliyoruz. Bu anıt 2000 yılında Avrupa Kupasını aldığımızda yapılmıştı. Bu anıtta 4 yıldızlı bayrağı göndere çekmek bana nasip oldu" diye konuştu.



Konuşmaların ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Galatasaray yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman, Galatasaray yardımcı antrenörü Fuat Buruk 4 yıldızlı bayrağı göndere çekti. Ayrıca Tanman, Belediye Başkanı Hasan Akgün'e Galatasaray'ın futbolcularının imzaladığı formayı hediye etti.



#galatasaray
#şampiyonlar anıtı
#büyükçekmece
9 лет назад