|

44 Malatyaspor pek yaman!

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’ta Kilis Belediyespor ve Dersimspor ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren 44 Malatyaspor, deplasmanda karşılaştığı Adıyamanspor’u 2-0 mağlup etti.

Yeni Şafak
15:20 - 22/02/2015 Pazar
Güncelleme: 15:22 - 22/02/2015 Pazar
IHA

44 Malatyaspor’un gollerini 22.dakikada Selim Dağ, 88’de ise penaltıdan Harun Aytemur kaydetti.


Otobüsleri taşlandı

Karşılaşmada 2 topu da direkten dönen Sarı-Kırmızılılar, Adıyaman deplasmanından aldığı 3 puanla şampiyonluk mücadelesini devam ettirdi. Bu arada 90 dakikanın bitişinin ardından Adıyamansporlu taraftarlar 44 Malatyasporlu futbolculara yabancı madde yağdırdı. Uzun süre stattan ayrılamayan Sarı-Kırmızılılar'ı taşıyan otobüsün de camları taşlandı.

'Yarışı sürdürmek için kazanmamız gerekiyordu'

Maç sonrası açıklamalarda bulunan 44 Malatyaspor teknik direktörü İsmail Tekin, oldukça önemli bir galibiyet aldıklarını, şampiyonluk yarışını sonuna kadar kovalayacaklarını belirtti.

Rakipleri Adıyamanspor karşısında 90 dakika boyunca iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Tekin, “Futbolcularımı tebrik ediyorum. Şampiyonluk yarışını sürdürebilmemiz için kazanmamız gerekiyordu. Biz sonuna kadar bu yarışı sürdüreceğiz. Olur, olmaz onu sezon sonunda göreceğiz. Umarım bu sene gülen taraf biz oluruz” dedi.

#Bölgesel Amatör Lig
#BAL
#Adıyamanspor
#44 Malatyaspor
9 yıl önce