|

A2 Milli Takımı Slovakya'ya karşı

Ay-Yıldızlılar, son şampiyonu olduğu 'International Challenge Trophy' B Grubu'ndaki ikinci maçında yarın Slovakya ile karşılaşacak.

Aa
00:00 - 4/03/2014 Tuesday
Güncelleme: 13:29 - 4/03/2014 Tuesday
Yeni Şafak
A2 Milli Takımı Slovakya'ya karşı
A2 Milli Takımı Slovakya'ya karşı

A2 Milli Takımı'nın Şanlıurfa GAP Arena'da Slovakya ile yapacağı maç saat 15.00'te başlayacak ve müsabakayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Jochem Kampuis yönetecek.

Teknik direktör Müfit Erkasap yönetimindeki A2 Milli Takımı'nın Slovakya maçı aday kadrosunda yer alan oyuncular şöyle: Günay Güvenç (Adanaspor), Ömer Kahveci (Bucaspor), Şener Özbayraklı (Bursaspor), Salih Dursun, Umut Gündoğan, Emre Çolak (Galatasaray), Selim Ay (Torku Konyaspor), Ümit Kurt (Sivasspor), Lokman Gör (Ankaraspor), Alper Uludağ, Ömer Bayram (Kayserispor), Serdar Gürler, Onur Ayık (Elazığspor), Özgür Çek (Eskişehirspor), Furkan Özçal (Kardemir Karabükspor), Gökhan Karadeniz (Altınordu), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Tunay Torun (Kasımpaşa).

International Challenge Trophy turnuvası nedir?

İki yılda bir düzenlenen ve 23 yaş altı kategorisindeki futbolcuların forma giyebildiği milli takımlar düzeyindeki International Challenge Trophy'nin 2013-2015 yılları arası için düzenlenen bu organizasyonuna sekiz ülke katılıyor.

Türkiye, İngiltere, Slovakya ve Estonya ile birlikte B Grubu'nda yer alırken, Norveç, İtalya, Ukrayna ve Çek Cumhuriyeti ise A Grubu'nda mücadele ediyor. Türkiye, International Challenge Trophy'de B Grubu'ndaki ilk maçında Estonya'yı deplasmanda 2-1 mağlup etmişti.

International Challenge Trophy'nin 2011-2013 dönemi turnuvasının finalinde A2 Milli Takımı, Norveç'i 1-0 yenerek şampiyon olmuştu.

10 years ago