|

Aatif Chahechouhe Bursaspor'a gidiyor

Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen isimlerin başında gelen Aatif Chahechouhe, sarı lacivertli kulüpten ayrılma kararı aldı. Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın kadroda düşünmediği isim için ilk teklif kulübe iletildi.

17:15 - 3/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:33 - 18/03/2022 Cuma
Yeni Şafak
Aatif Chahechouhe Bursaspor'a gidiyor
Aatif Chahechouhe Bursaspor'a gidiyor
Fenerbahçe'nin sezon başında Sivasspor'dan transfer ettiği Aatif Chahechouhe, sarı lacivertli kulüpten ayrılık hazırlığı yapıyor.

Sarı lacivertli kulübün büyük umutlarla transfer ettiği ancak yaşanan hoca değişikliğinin ardından takımda forma şansı bulamayan Aatif'ın kendisine gelen teklifleri değerlendirmek için yönetimden izin istediği ifade edildi.

Fenerbahçe teknik heyetinin kadroda düşünmediği futbolcu için yönetimin de yumuşak bir tavır gösterdiği ve Faslı oyuncu için gelecek tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi.

Bursa'nın teklifi masada

Bursaspor'un transfer döneminin son haftasında kadrosunakatmak istediği Aatif Chahechouhe için sarı lacivertli yönetimden söz aldığı ve devre arasında tekrar görüşüleceği belirtildi. İki kulüp arasındaki yakın ilişkiler sebebiyle başarılı oyuncunun sezonun ikinci yarısını Bursaspor'da kiralık geçireceği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere Aatif Chahechouhe
, sezon başında Sivasspor'dan transfer edilmiş ancak beklediği forma şansını bulamamıştı. 30 yaşındaki oyuncu sarı lacivertli forma altında 1 gol atma başarısı gösterdi.





#Bursaspor
#Aatif Chahechouhe
#Fenerbahçe
8 yıl önce