|

Abdullah Avcı açıkladı: Trabzonsporlu oyuncu sezonu kapattı

Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası teknik direktör Abdullah Avcı, sakatlanan Hüseyin Türkmen'in aşil tendonunun koptuğunu ve sezonu kapattığı açıkladı.

22:41 - 25/01/2024 Perşembe
Güncelleme: 23:41 - 25/01/2024 Perşembe
Yeni Şafak
Teknik direktör Abdullah Avcı
Teknik direktör Abdullah Avcı

Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu.


Karşılaşmanın ardından teknik direktör Abdullah Avcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Abdullah Avcı'nın açıklamaları:

'Aşil tendonu koptu'

"Hüseyin'in durumu ciddi duruyor. Aşil tendonu koptu diye bir bilgi geldi bana. Geçmiş olsun diliyorum. Yaşı iyi, umarım operasyonu iyi geçirerek buradan sağlıklı bir şekilde çıkar"


'Bence kaybetmeyi hak etmedik'

"Oyun, aslında fena bir oyun olmadı. İyi mücadelenin olduğu, bizim biraz daha fazla topa sahip olduğumuz, bugün bence kaybetmeyi hak etmedik diye düşünüyorum. Bu işin bu içinde var. Atanın kazanacağı bir müsabakaydı. Rakip değerlendirdi"


'Kimsenin şüphesi olmasın'

"Trabzonspor bir geçiş dönemi yaşıyor. Bunlar her takımın başına gelebilir. Kimsenin şüphesi olmaması gerekiyor. Taraftarımızdan rica ediyorum, onların varlığı bizi son derece iyi hissettirecektir. Burada bir takım gerçekleri görmek gerekiyor. 2 tane sakatlıktan değişiklik yapıyorum bugün. Sakatlıktan çıkanlar, gidenler var, ne olacağını bilmediklerimiz var"


'Trabzonspor bunun altında kalkar'

"Transferle ilgili çalışıyoruz. Hepsi bir arada geçerken, üçüncülüğü alma şansımız olduğunu da biliyorum. 2 maç üst üste kaybettik, üzgünüz. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Bu geçiş döneminde bizim yanımızda olsunlar. Trabzonspor bunun altında kalkar"





#Trabzonspor
#Abdullah Avcı
#Hüseyin Türkmen
3 ay önce