|

Abdullah Avcı: Kazanmaya devam edeceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takıma yaptığı açıklamada; "Özverinizden dolayı, takım savunmasından dolayı teşekkür ederim. Tabii ki hücum anlamında daha zengin işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ali Kemal Yazıcı
09:55 - 26/10/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Abdullah Avcı, Trabzonspor'daki ikinci dönemine galibiyetle başladı.
Abdullah Avcı, Trabzonspor'daki ikinci dönemine galibiyetle başladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kazanmaya devam edeceklerini ve iyi takım olduklarını söyledi.


Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Alanyaspor'u kendi sahasında 1-0 yenen bordo-mavili kulüp, karşılaşma öncesindeki antrenmanlar, toplantılar ve maç özet görüntülerinin yer aldığı videoyu yayımladı. Görüntülerde, tecrübeli teknik adamın galibiyet sonrası soyunma odasında bordo-mavili takıma yönelik konuşması da yansıtıltı. Alanyaspor maçı sonrası soyunma odasında Trabzonsporlu futbolcularla bir araya gelen Avcı, "Kısa sürede takım savunmasıyla ilgili yaptığımız çalışmayı bence iyi uyguladık. Kazanmaya devam edeceğiz ve iyi takımız. Sadece hep beraber hareket etmek kalıyor. Özverinizden dolayı, takım savunmasından dolayı teşekkür ederim. Tabii ki hücum anlamında daha zengin işler yapacağız. O yüzden hepinize böyle bir başlangıç adına teşekkür ediyorum, sağ olun, ayağınıza sağlık" ifadelerini kullandı.




Bjelica dönemini unutturmak istiyor

Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, 16 Nisan 2023'te sahasında Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, 192 gündür oynadığı maçlarda ya galip geldi ya da yenildi. 18 Nisan 2023'te göreve gelen ve 177 gün çalışan Nenad Bjelica yönetiminde bordo-mavililer, 16 maçta 8'er galibiyet ve yenilgi almıştı. Abdullah Avcı ise 2. dönemine başlarken, 2020'den beri en çok galibiyet alan teknik adam olduğunu belirterek, "Kazanma alışkanlığı olan bir takım olmak istiyoruz" açıklamasını yapmıştı.







#Trabzonspor
#Abdullah Avcı
#Süper Lig
#Alanyaspor
7 ay önce