|

Abdullah Avcı: Yeniden başlama zamanı

Trabzonspor'da ikinci dönemine başlayan teknik direktör Abdullah Avcı, yeni serüvenine galibiyetle başlamaktan başka bir şey düşünmüyor. Deneyimli hoca, oyuncularına "Yeni maceraya Alanyaspor maçını kazanarak ilk adımımızı atalım" dedi.

10:09 - 21/10/2023 Cumartesi
Güncelleme: 10:23 - 21/10/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Bordo-mavililer hazırlıklarını sürdürüyor.
Bordo-mavililer hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor'da ikinci dönemine başlayan teknik direktör Abdullah Avcı, yeni serüvenine galibiyetle başlamaktan başka bir şey düşünmüyor.


Süper Lig'de pazartesi günü sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak bordo-mavililerin deneyimli çalıştırıcısı, idman sonrasında oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Başlangıçlar her zaman önemlidir. Hem moral kazandırır hem de motivasyon verir. Hep birlikte yeni bir maceraya başlıyoruz. Bunun ilk adımını da pazartesi atacağız. Taraftarımızın önünde oynayacağımız Alanyaspor maçında kazanarak ilk adımımızı atalım" dedi.


Yetenek ve kalite olarak, hiç bir takımdan geride olmadıklarının altını çizen Avcı, "Kendinize ve kazanacağınıza inanmanız yeter. Oynadığınız futboldan keyif almalısınız, işinizi yapın gerisi kendiliğinden gelecek" diye konuştu.


Bu arada deneyimli çalıştırıcı bordo-mavili taraftarlara da seslendi. Avcı, "Başarıyı yakalayıp şampiyon olduğumuzda taraftarımızla et ve tırnak gibiydik. En önemli ve katkı veren yanımız taraftarımızdı. Pazartesi günü taraftarımızla birlikte geri dönmek istiyoruz" dedi.





#Trabzonspor
#Abdullah Avcı
#Süper Lig
#Alanyaspor
7 ay önce