|

Abdullah Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve Abdulkadir Parmak'a özel görev

Süper Lig’de Erzurumspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, takımı Abdulkadir Parmak ve Abdülkadir Ömür’ün üstünden kuruyor. İki genç oyuncu deneyimli hocanın saha içerisindeki en önemli kozu olacak.

Haber Merkezi
09:50 - 20/11/2020 Cuma
Güncelleme: 10:00 - 20/11/2020 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor'da Erzurumspor maçı hazırlıkları devam ediyor.
Trabzonspor'da Erzurumspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Trabzonspor’un teknik patronu Abdullah Avcı ve öğrencileri, pazar günkü B.B.Erzurumspor maçına mutlak zafer parolasıyla hazırlanıyor. 57 yaşındaki hoca, basın toplantısında da söylediği gibi bu zorlu maceraya 3 puanla başlamak ve daha ilk maçından camia ile taraftarın güvenini kazanmak istiyor.

Trabzon’daki zamanının büyük bölümünü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde geçiren Avcı, kritik karşılaşmanın taktik hazırlığına geçti. Başarılı hocanın oyun kurgusunda özellikle iki isim çok kritik: Abdülkadir Ömür ve Abdulkadir Parmak.

  • Orta saha onlara emanet
  • Trabzonlu yıldızlara çok güvenen Avcı, orta sahadaki sıkıntıyı bu ikiliyle çözmek amacında. Öncelikle Parmak’ı defansın önüne, yani orta alanda 6 numara diye tabir edilen bölgeye çekmeyi planlayan Avcı, antrenmanlarda bunu deniyor. Abdülkadir Ömür de zaman zaman merkezde 10 numara gibi zaman zaman da kanatta oynayacak. Fırtına’nın deneyimli hocası, Ömür’ü hücum hattında serbest bırakıp, bu şekilde oyuncusunun yeteneklerini daha rahat ortaya çıkartabileceğini düşünüyor.



#Trabzonspor
#Abdülkadir Ömür
#Abdulkadir Parmak
3 yıl önce