|

Abdullah Avcı'nın Riva heyecanı: Takımı burada kampa sokacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Tesisleri’nin gelişiminde önemli katkısı bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni sezon hazırlıklarını burada yapacak olmanın heyecanını yaşıyor.

14:00 - 22/05/2021 Cumartesi
Güncelleme: 14:05 - 22/05/2021 Cumartesi
IHA
Abdullah Avcı yeni sezon planlamasına başladı.
Abdullah Avcı yeni sezon planlamasına başladı.

Trabzonspor’un yeni sezon hazırlıklarına 28 Haziran’da Trabzon’da başlaması bekleniyor. Bordo-mavili kulüp temmuz ayının ilk haftasında ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Riva Tesisleri Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı için ise ayrı bir önem taşıyor. Başarılı teknik adamın tesislerin gelişiminde katkısı bulunuyor. Genç Milli Takımlar’da çalıştığı dönemde Avrupa Şampiyonu ve dünya dördüncüsü olan takımları Riva’da toplayan Avcı, bordo-mavili takımı da yeni sezon öncesi burada hazırlayacak.

Riva Tesisleri’ne geldiği her dönemde büyük bir heyecan yaşadığını her fırsatta dile getiren Abdullah Avcı, Trabzonspor’u yeni sezona burada kampa sokacak.

  • Avrupa’nın birçok kamp yerinden daha iyi standartlara sahip olan tesis coğrafi açıdan da birçok güzelliği içinde barındırıyor.

#Riva Tesisleri
#Abdullah Avcı
#Trabzonspor
3 yıl önce