|

Abdullah Yılmaz: Beşiktaş maçının hakemi değiştirildi

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’nun, kendisini tehdit ettiğini ifade ederek hakemliği bırakan Abdullah Yılmaz, Bursaspor-Beşiktaş maçının hakeminin değiştirildiği iddialarının gerçek olduğunu söyledi. Yılmaz ayrıca Yusuf Namoğlu ile arasında gerçekleşen telefon görüşmesinin detaylarını da aktardı.

Yeni Şafak
12:38 - 19/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:18 - 19/02/2018 Pazartesi
Diğer
Hakemliği bırakan Abdullah Yılmaz.
Hakemliği bırakan Abdullah Yılmaz.

2. Lig Kırmızı Grup’taki Afjet Afyonspor-Menemen Belediyespor maçı öncesinde tehdit edildiğini öne sürerek düdüğünü asan Abdullah Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Alemi cihan olsan yine maç alamazsın"

Fanatik'e konuşan Yılmaz, karşılaşma öncesi MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun kendisini arayarak özetle "Çık, doğru düzgün maç yönet. Bu maçtaki yönetimin sonrasında alemi cihan olsan yine maç alamazsın’ dediğini ileri sürdü.

Perşembe günü maç Halil Umut Meler'e teslim edildi

Abdullah Yılmaz ayrıca daha önce gündeme gelen Bursaspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçlarının hakemlerinin değiştirildiği yönünde iddialara da değindi ve şöyle konuştu;

  • "İki tane müsabakanın hakemi değişti mi değişmedi mi diye kamuoyunda tartışılıyor. Namoğlu, o zaman da açıklama yapmıştı. Lig tarihimizde cuma günün oynanmaya başlayan maçların tebligatları istisnasız çarşamba günleri atanır. Ama kendisi açıklamasında "Perşembe günü atadık" ifadelerini kullanıyor. Kendi müsabakamdan örnek verecek olursa ekim ayının 20’sinde oynanan Adana-Ankaragücü maçının tebligatı çarşamba günü geldi. Bu açıklamayla kamuoyunu yanıltabilirsiniz. Algı yönetme çabaları yanlıştır. Bursaspor-Beşiktaş maçında Mete Kalkavan değişmiştir. Tebligatını çarşamba günü almıştır ancak perşembe günü maç Halil Umut Meler’e teslim edildi. Bu olayı da kamuoyuna sunmak istiyorum."


#Beşiktaş
#Bayern Münih
6 yıl önce