|

Abdürrahim Albayrak'tan Ndiaye açıklaması

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Osmanlıspor'u 2-0 yendikleri maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Albayrak, Ndiaye transferiyle ilgili olarak "Ndiaye ile ilgili hayatımda bir tecrübe daha kazandım. Dün akşam Fatih hoca, müthiş bir konuşma yaptı. Kendisinin gitmek istediğini, teklifin çok cazip olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
21:17 - 27/01/2018 Cumartesi
Güncelleme: 21:28 - 27/01/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Abdürrahim Albayrak.
Abdürrahim Albayrak.

Abdürrahim Albayrak, Osmanlıspor maçından sonra Ndiaye transferiyle ilgili çarpıcı mesajlar verdi. İşte Albayrak'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Ndiaye ile ilgili hayatımda bir tecrübe daha kazandım. Dün akşam Fatih hoca, müthiş bir konuşma yaptı. Kendisinin gitmek istediğini, teklifin çok cazip olduğunu söyledi. Hoca nereye transfer olursan ol, 24 saat beni arayabilirsin dedi. Bir baba şefkatiyle, bir baba evladına nasıl davranır, şahsım olarak birçok şey öğrendim yine Fatih hocadan. Oyuncu gitmek isterse, zorla tutamazsın. Kendisinin böyle bir arzusu vardır. Bakalım çarşamba gününe kadar ne olur, hep beraber göreceğiz. Transfer tabi ki düşünüyoruz. Bugün de bir görüşmem olacak. İlk önce 4 aydır paralarını alamayan futbolcu kardeşlerimizin işini çözmemiz lazım."
#Galatasaray
#Ndiaye
#Fatih Terim
6 yıl önce