|

Aboubakar, Premier Lig'i reddetti

Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar'ın transferiyle ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı. Portekiz basını, siyah beyazlıların yeni forvetinin Beşiktaş için önemli bir teklifi reddettiğini açıkladı.

Yeni Şafak
19:34 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 20:23 - 27/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Portekiz basını, Aboubakar'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi sebebiyle Premier Lig'den gelen teklifi reddettiğini açıkladı.
Portekiz basını, Aboubakar'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi sebebiyle Premier Lig'den gelen teklifi reddettiğini açıkladı.

Beşiktaş'ın İstanbul'a getirdiği Vincent Aboubakar'ın transferiyle ilgili Portekiz basını flaş bir iddiada bulundu.



Siyah beyazlıların 1 yıllığına kiralayacağı aktarılan Kamerunlu golcünün West Ham United'dan teklif aldığını aktaran Ojogo Gazetesi, yıldız oyuncunun İngiliz kulübünden gelen teklifi Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için reddettiğini açıkladı.



Bilic'in teknik direktörlüğünü yaptığı West Ham United'ın Aboubakar için Porto'ya 10 milyon euroyu bulan bir teklif yaptığı belirtilirken Portekiz basını oyuncunun isteği üzerine bu rakamın reddedildiğini ifade etti.






'Porto daha yüksek rakama satacak'


Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği için siyah beyazlıların teklifini kabul eden Aboubakar'ın bu isteği Porto'nun da işine yaradı.



Transferle ilgili yorumlarda bulunan Ojogo Gazetesi, Porto'nun Kamerunlu golcüyü 1 yıllığına kiraladığını ancak bunun kulübün işine yaradığını aktardı. Bunun sebebi ise Aboubakar'ın Beşiktaş'ta göstereceği performansla daha yüksek rakamlara satılabilme durumu...



Hatırlanacağı üzere Porto, Aboubakar'ı Fransa Lig 1 ekiplerinden Lorient'ten 3 milyon euroya kadrosuna dahil etmişti. Oyuncunun potansiyel seviyesinin yüksek olması sebebiyle Portekiz kulübü, Kamerunlu futbolcudan ciddi bir gelir elde etmeyi planlıyor.















































#Vincent Aboubakar
#Porto
#Beşiktaş
8 yıl önce