|

Adamsın!..

30. yaş gününde Beşiktaş derbisine çıkan F.Bahçe'nin milli kalecisi, bu özel gününde anlamlı bir harekette bulunan kaptan Alex'e “Golden sonra yanıma gelmen büyük bir hediye. Teşekkürler” dedi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 29/10/2011 Cumartesi
Güncelleme: 00:57 - 29/10/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Adamsın!..
Adamsın!..

Süper Lig'de Fenerbahçe, takipçilerinin puan kaybettiği haftada Beşiktaş ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak zirvedeki yerini perçinlerken, kaleci Volkan Demirel ise 30. yaş gününde yaşadığı mutluluğu internetteki twitter hesabından taraftarlarla paylaştı. Kaptan Alex'in F.Bahçe'nin skoru 1-1'e getiren golünden sonra sevincini paylaşmak için Volkan'a gitmesi milli kaleciden büyük övgü aldı. Volkan, internetteki twitter portralından kaptan Alex'e böyle seslendi: 'adamsın!!!” Volkan, bu özel gününde anlamlı bir harekette bulunan Brezilyalı yıldız için ayrıca “Golden sonra yanıma gelmen benim için büyük bir hediyedir. Teşekkürler” ifadelerini kullandı.


Derbide alınan 1 puan da iyidir

Sarı-lacivertli takımın ligdeki hedefleriyle ilgili de önemli mesajlar veren kaleci Volkan Demirel, hedeflerinin ligi namağlup şampiyon olarak kapatmak olduğunu söyledi. Beşiktaş derbisinde alınan beraberliği değerlendiren milli kaleci, “Yenilmeden liderliğimizi devam ettirmek ve rakiplerimizin puan kaybettiği haftayı puanla kapatmak önemli” dedi. Ligde F.Bahçe'nin yenilmesi halinde farklı seslerin çıkacağına dikkat çeken Volkan Demirel, “Hedefimiz sezonun sonuna kadar başarımızı sürdürüp, sıkıntılarla girdiğimiz ligi şampiyon olarak bitirmek. Takım olarak bu hedefe ulaşmak için kenetlendik” diye konuştu.


13 yıl önce