|

Adana Demirspor Başkanı: Eto'o'dan ben vazgeçtim

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Katar'a transfer olan Kamerunlu golcü hakkında "Eto'o bize teklif edildi. 'Yarı maliyetini biz ödeyelim, yarı maliyetini siz ödeyin, size gelsin' diye ama maalesef o yarı maliyeti bile Adana Demirspor için ciddi bir külfet olacaktı. O yüzden de Eto'o transferinden kendim vazgeçtim" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:53 - 15/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:00 - 15/08/2018 Çarşamba
DHA
Samuel Eto'o, Katar Ligi'ne transfer oldu.
Samuel Eto'o, Katar Ligi'ne transfer oldu.

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, kulübün transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

"Eto'o'dan ben vazgeçtim"

Kamerunlu tecrübeli yıldız Eto'o'nun gündemlerinde olduğunu ancak transferden yüksek maliyet nedeniyle vazgeçtiklerini söyleyen Başkan Sancak, sözlerine şöyle devam etti:

  • Eto'o bize teklif edildi. 'Yarı maliyetini biz ödeyelim, yarı maliyetini siz ödeyin, size gelsin' diye ama maalesef o yarı maliyeti bile Adana Demirspor için ciddi bir külfet olacaktı. O yüzden de Eto'o transferinden kendim vazgeçtim.
"Volkan Şen'e teklif yapmadık"

Son dönemlerde adı Adana Demirspor ile anılan Volkan Şen hakkında konuşan Sancak, şunları kaydetti:

  • Volkan Şen, çok deli bir futbolcu, ayrıca benim kardeşim o çok da severim. Adana Demirspor olarak ona bir teklifte bulunmak biraz zordu. Yaklaşık 400 bin euro bir bonservis bedeli vardı. Kendisi de çok büyük bir futbolcu olduğu için yüksek maliyetlere geleceği için ona öyle bir teklifte bulunmadım. İster miydim? İsterdim, tabii ki. Ama Adana Demirspor'un bütçesini aşmamak gerektiğine inandığım için ona göre planlama yapıyoruz. Transferlere tek tek, bireysel olarak baktığımızda hepsi de çok kaliteli oyuncular. Hepsi kendilerini ispatlamış ve çoğu da Süper Lig'de oynamış, uluslararası arenalarda oynayan futbolcular da var. Evet gelmek isteyenler de oldu ama bütçeyle orantılı ve kadrodaki eksiklere göre takviye yapmaya çalıştık. Bazılarıyla belki önümüzdeki yıl Süper Lig'e çıkarsak beraber olabiliriz.

#Samuel Eto'o
#Volkan Şen
#Adana Demirspor
6 yıl önce