|

Adanaspor'da Levent Eriş bıraktı

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 3 haftalık kötü gidişin ardından görevi bıraktığını açıklayıp, "İyi bir takım kurduğumuzu düşünmemize rağmen son 3 haftada beklemediğimiz, hedeflerimize ve düşüncelerimize hiç yakışmayan sonuçlar aldık ve bu da bize ayrılığı getirdi" dedi.

Yeni Şafak
21:35 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 23:36 - 26/11/2014 Çarşamba
DHA

Levent Eriş,  yaptığı açıklamada, "Bu kötü gidişte de Adanaspor için birisinin fedakarlık yapması gerekiyordu. Bir şeyler düzelecekse ve değişecekse, ayrılık kararı ile onu da ben yaptım. En büyük dileğim düzelmesi ve değişmesidir çünkü ben 4 senedir hem Adana'nın ekmeğini yedim, hem Bayram Akgül'ün ekmeğini aileme götürdüm. Dolayısıyla burada başarılı olması halinde en mutlu olacak insanlardan biri benim. Ümit ediyorum bu kurulan takımın aslından hedeften kopma gibi bir düşüncesi olamaz. Ben bu takımın başarılı olacağına yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.


'Güzel günler yaşadık'

Adanaspor'daki 2 ayrı dönemi kapsayan 4 yıla yakın sürede güzel işler yaptıklarını, güzel günler yaşadıklarını da anlatan Eriş, "4 yılın 2'si finallerle geçti, bir senesinde düşmüş diye adlandırılan takımı ligde tuttuk. 3 maçtan önceki 5 haftada bile hem puan olarak, hem de düşünce olarak çok iyi bir yerdeydik. Bu arada diğer kulüpler gibi olağanüstü ekonomik şartlara sahip değildik, ama bizim yüreğimiz vardı. Başkanla birlikte müthiş bir uyumumuz vardı. Bu süreçte hiç bir zaman ayrılığı düşünmedim, ama diğer rakiplerle mücadele etmek oldukca ekonomik ve tesisleşme şartlarında zordu. Ülkede destek görmeyen, tek başına mücadele veren bir isim Bayram Akgül, bu kadar kolay olmayan bir şeyi başarmak zor" diye konuştu.

Adanaspordaki bu gelişme üzerine Başkan Bayram Akgül, yarın Levent Eriş ile görüşecek ve teknik heyettedeki yeni yol haritasını çizecek.

#PTT 1. LİG
#ADANASPOR
#LEVENT ERİŞ
#BAYRAM AKGÜL
9 yıl önce