|

Adım adım Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe, Kosta Rikalı genç golcü Joel Campbell transferinde önemli adımlar attı. 10 milyon euro isteyen Arsenal ciddi bir indirim yaparken, Campbell da sarı-lacivertli takıma gelmeyi kabul etti. Bu transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Yeni Şafak
11:02 - 11/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 11:35 - 11/06/2015 Perşembe
AA

Vitor Pereira ile anlaşarak teknik direktör sorununu çözüme kavuşturan sarı-lacivertliler rotayı şimdi de transfere çevirdi. Milliyet'in haberine göre, kadrosunu önemli ölçüde yenilemeyi planlayan Fenerbahçe'de listenin ilk sırasında Joel Campbell yer alıyor. Sezonu Villareal'de kiralık olarak geçiren Arsenal'ın golcüsü için çalışmalar sürüyor. Özellikle Sportif Direktör Terraneo, Arsenal ile yakın ilişkilerini kullanarak bu transferi bitirmek istiyor.



10 milyon euro bonservis istenen 22 yaşındaki Kosta Rikalı oyuncu için ciddi bir indirim sağlandı. Campbell de sarı-lacivertli takıma gelmeyi kabul etti. Bu transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.



En iyi dönemi Olympiakos'da

Joel Campbell 2014-15 sezonunun ilk yarısını Arsenal'de geçirirken, 10 maçta forma giydi. Devre arasında Villarreal'e kiralanan 22 yaşındaki oyuncu 22 maçta 1 gol kaydettti. 2014 Dünya Kupası'nda Kosta Rika formasıyla 5 karşılaşmada 11'de sahaya çıkan Campbell, Uruguay filelerini havalandırdı. 2013-14 sezonunda kiralık olarak Olympiakos'da top koşturan genç oyuncu 43 maçta 11 gole imza attı.



Joel Campbell, Arsenal'de teknik patron Arsene Wenger tarafından daha çok sağ kanatta görevlendirildi. Campbell, milli takımında ise hücum hattının sağında yer aldı. Sol ayağını çok iyi kullanabilen genç oyuncu çalımları ve sert şutları ile de tanınıyor.



Kjaer de listede

Savunmaya da ciddi takviye yapacak olan Fenerbahçe'de stoper arayışları da hız kazandı. Başta Vitor Pereira'nın eski öğrencisi Rolando olmak üzere birçok üst düzey stoperle temas kuran sarı-lacivertliler son kararını henüz vermedi. Sportif Direktör Terraneo'nun önümüzdeki günlerde bu konuda somut adımlar atacağı aktarılırken, Fransız ekibi Lille'de forma giyen Simon Kjaer'in de adaylar arasında yer aldığı ifade edildi.




#joel campbell
#fenerbahçe
#transfer
#e
9 yıl önce