|

Adnan Öztürk adaylıktan çekildi

Galatasaray'da başkan adayı olduğunu resmen açıklayan ve geçtiğimiz mali kongrede bunu üyelere ilan eden Adnan Öztürk, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildi.

Yeni Şafak
22:10 - 15/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 19:12 - 15/04/2015 Çarşamba
DHA

Seçimin favorisi olarak görülen Sosyal Medya'da Galatasaray taraftarlarının büyük desteğini kazanan Adnan Öztürk bir süredir yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle başkanlık yarışından çekildiğini şu ifadelerle açıkladı:



"Aralık ayında yaşadığım sağlık sorunumun verdiği rahatsızlık ve geçici bir süre tedavi görme gereği, doktorumun ısrarlı tavsiyesi sonucunda, Mayıs ayında yapılacak seçimli genel kurulda, bu dönem için Başkanlığa aday olamayacağımı üzülerek bildirmek zorundayım. Tüm adaylara ve ekiplerine başarılar diler, her zaman Galatasaray'ın her kurumunun, arkadaşlarımızla ve projelerimizle hizmetinde olacağımızın bilinmesini isterim."



Bu açıklamayı yapan Adnan Öztürk, geçtiğimiz Aralık ayı sonunda geçirdiği iç kulaktaki denge problemi yaratan meniere hastalığı dolayısıyla hastanede bir süre tedavi görmüştü. Bu hastalığın oluşumunda stresin çok etkili olduğu ve tamamen iyileşmesinin yaklaşık bir yıl sürdüğü de tıp adamlarınca yorumlandı.


#galatasaray
#seçim
#başkan adayı
#adnan öztürk
9 yıl önce