|

Adrian forma istiyor

Geçen sezon takıma fazla katkı yapamadığını belirten Adrian Mierzejewski, ''Ancak şu anda çok iyiyim. Formayı bir kaptığımda elimden gelenin en iyisini yapacağım ve bir daha da kaptırmak istemiyorum'' dedi

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 26/10/2012 Cuma
Güncelleme: 01:12 - 26/10/2012 Cuma
Yeni Şafak
Adrian forma istiyor
Adrian forma istiyor

Trabzonspor''un Polonyalı oyuncusu Adrian Mierzejewski, bu sezon iyi çalıştığını ve iyi durumda olduğunu belirterek, kendisine sabır gösterilmesini istedi. TrabzonCelli''lerin sorularını yanıtlayan Polonyalı futbolcu, kendisine sabır gösterilmesini istedi. Türkiye''de birçok takımın ateşli taraftar kitlesi olduğunu belirten Adrian, ''Türkiye''deki futbol atmosferi bu bakımdan Polonya''dakinden çok daha iyi. Taraftarlarımız oluşturdukları atmosferle bize büyük destek sağlıyorlar'' dedi. Performansı konusunda eleştirilere hak veren Adrian, ''Geçen sezon takımımıza yeteri kadar katkı yapamadım, buradaki ilk sezonum olması nedeniyle bazı zorluklar yaşadım. Bu sezon için sizlerden bana sabır göstermenizi rica ediyorum. İyi çalışıyorum, iyi durumdayım ve forma şansı bulduğum her karşılaşmada elimden gelenin en iyisini yapacağım''şeklinde konuştu.

MAÇLARDA SAKİN KALMAK ÇOK ÖNEMLİ

''Hem hayatta hem de sahada haksızlıklara karşı mücadele etmeyi bilmek gerek'' diyen Polonyalı oyuncu, ''Örnek vermem gerekirse, bazen hakem sizin doğru olmadığını düşündüğünüz bir karar verir ve bu sizin vicdanınızı yaralar. O kararı değiştiremezsiniz. Ama ayakta kalır ve direnç göstermeyi bilirseniz, hem haksızlıkla yüzleşmeniz hem de durumu değiştirmeniz kolaylaşır. Ne olursa olsun sakin kalabilmek gerekir'' dedi. Polonyalı futbolcu, Trabzon''da Türkçe''yi elinden geldiğince öğrenerek takım arkadaşlarıyla iletişimimi güçlendirmeye çalıştığını da kaydetti.


12 yıl önce