|

Adriano oynamak istediği takımı açıkladı

Bir dönem dünya futbolunun en önemli futbolcuları arasında yer alan Brezilyalı Adriano, yaşadığı sakatlıkların ardından yeşil sahalardan uzaklaşmış ve ülkesindeki sokak çetelerinde etkinlik göstermişti. 35 yaşındaki isim şimdilerde futbola geri dönmeye hazırlanıyor. Adriano ülkesi basınına yaptığı açıklamada oynamak istediği takımı açıkladı.

Yeni Şafak
19:46 - 19/11/2017 Pazar
Güncelleme: 20:18 - 19/11/2017 Pazar
Yeni Şafak
Adriano, (Sağ üstten ikinci) Brezilya'nın efsane kadrosunda forma şansı bulmuş ve takımın önemli silahları arasında yer almıştı.
Adriano, (Sağ üstten ikinci) Brezilya'nın efsane kadrosunda forma şansı bulmuş ve takımın önemli silahları arasında yer almıştı.

2004 ve 2008 yıllarında Inter'de gösterdiği performansla dünya futbolunun önemli yıldızları arasına giren Adriano, yaşadığı sakatlıklar sonrası futboldan uzaklaşmıştı.

Inter'den sonra kariyeri düşüşe geçen futbolcu son olarak 2016 yılında Miami United takımının formasını kısa bir süre giymişti. Bu dönemde Brezilya'daki sokak çeteleriyle çekildiği fotoğraflar ortaya çıkan tecrübeli ismin yaşadığı bölgedeki çeteye üye olduğu ortaya çıkmış ve kulübünden ayrılmak durumunda kalmıştı.

Adriano şimdilerde ise futbola geri dönmeye hazırlanıyor. 35 yaşındaki yıldız, 2018 yılında bir kulüpte forma giymek istediğini ve bunun için çalışmalara başladığını duyurdu.

Oynamak istediği takımı açıkladı
  • UOL Esporte'ye konuşan Adriano, oynamak istediği takımla ilgili olarak Flamengo'yu işaret etti. Altyapısından yetiştiği takımda tekrar forma giymeyi planladığını söyleyen Adriano, fiziksel olarak 2018'e kadar hazır olacağını söyledi.


Futbola dönmek istiyorum ve bunun için çabalayacağım... ­─ Adriano

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Adriano
#Flamengo
6 yıl önce