|

Adriano: Sezon sonu bakacağız

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Adriano Correia verdiği röportajda Beşiktaş'taki geleceği ile ilgili gelen soru üzerine, "Sezonu bitirip sonrasına odaklanacağım. Sonra telif gelir mi gelmez mi bakacağız" yanıtını verdi.

Yeni Şafak
16:35 - 6/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 17:07 - 6/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Adriano bu sezon 30 maçta forma giydi.
Adriano bu sezon 30 maçta forma giydi.

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Adriano Correia İspanyol basınına konuştu.



İspanya'dan Türkiye'ye geldiğinden beri her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Brezilyalı yıldız Beşiktaş'taki hedefleri ve geleceği ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.



İşte Adriano'nun açıklamalarından öne çıkanlar:



"Türkiye'de çok mutluyum"

  • İspanya'dan geldiğimden beri her şey yolunda. Buradaki insanlar için futbol bir tutku. Ben de çalışmanın fantastik olduğu büyük bir kulüpteyim. Gerçek şu ki buraya geldiğinden beri her gün futboldan daha çok keyif almaya çalışıyorum. Daha önce sahip olduğum güveni yakaladım. Bir oyuncu için esas olan nedir? Öz güvene sahip olması. Bu sizin iyi şeyler yapmanıza olanak sağlar. Şu an için çok mutluyum ve kariyerimin bu anının tadını çıkarıyorum.

"Sahamızda kaybetmemiz neredeyse imkansız"

  • Türkiye... İnanılmaz. Ben böyle insanlar olacağını hiç düşünmemiştim. Orası kendimi bulduğum yer. Sevilla'da forma giyerken Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız maçlar için Türkiye'ye gelmiştim. Tabii o zaman durum tamamen farklıydı. Beşiktaş'a gelmem her şeyi değiştirdi. Taraftarlarımız deplasmanlara da geliyor ve biz kendimizi evimizde oynuyor gibi hissediyoruz. Bazı maçlarda statta oluşan ambiyans nedeniyle takım arkadaşlarımın sesini duyamıyorum. Bizim sahamızda taraftarlarımız sayesinde maç kaybetmemiz imkansıza yakın. Bu yaşanacak bir şey.

"Avrupa Ligi'nde tarih yazmak istiyoruz"

  • Her şeyden memnunum. İyi bir takıma sahibiz. Çok iyi anlaştığım arkadaşlarım var. Geçtiğimiz sezon yaptığımız gibi ligi şampiyon bitirerek büyük işlere imza atmak istiyoruz. Doğru yoldayız. Avrupa Ligi'nde tarih yazmak istiyoruz.

"Antrenör olur muyum bilmiyorum"

  • Şu an çok şey düşünüyorum. Ancak kariyerimin sonunda antrenör ya da futbol direktörü olacağım demek çok zor. Futbol camiasında devam etmek istiyorum. Bu her zaman istediğim bir şey. Bununla birlikte kramponlarımı asacağım zamanı düşünmek değil kalan yıllarımdan keyif almak istiyorum.

"Teklif gelir mi gelmez mi bakacağız"

  • Gerçeği söylemek gerekirse şu an sezonu bitirmeye odaklandım. Çok maç oynuyorum. Başlangıçta adaptasyon sorunu yaşamıştım ama şimdi ritmimi buldum. Dediğim gibi sezonu bitirip sonrasına odaklanacağım. Sonra telif gelir mi gelmez mi bakacağız. Ancak şimdi rahatım yerinde.
















#Adriano
#Beşiktaş
7 yıl önce