|

Ağırbaşlı komando

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 22/10/2013 Tuesday
Güncelleme: 00:35 - 22/10/2013 Tuesday
Yeni Şafak
Ağırbaşlı komando
Ağırbaşlı komando

Trabzonspor''un Gençlerbirliği''nden transferi Aykut Demir, kulüp dergisine bordo-mavili takımdaki günlerini değerlendirdi. Savaşçı ve mücadeleci kimliğinden dolayı adı ''Komando Aykut''a'' çıkan yıldız futbolcu, aslında sert bir insan olmadığını kaydetti. ''Maç içinde tamamen işime konsantre oluyorum'' diyen genç yıldız, ''Karadeniz insanının hırçınlığı, azmi, sertliği ve ciddiyeti var. Bir de adı üzerinde savunma oyuncusuyum. Savunmam lazım. Saha dışında ise ağırbaşlı bir insanım'' ifadelerini kullandı. Trabzonspor''a transfer hikayesini de aktaran Aykut, bordo-mavili yönetimle yaşadığı ilginç diyaloğu da şu sözlerle aktardı:

HELİKOPTERLE ALDILAR

''Trabzonspor benimle uzun süredir ilgileniyordu. Bolu''da takımla kamptaydım. Trabzonspor Başkanı beni aradı ve ''Helikopter gönderiyorum, gel imza at. Sen komando olduğun için sana halat atacaklar. Onunla binersin'' dedi. Helikoptere bindim ve İstanbul''a, oradan da özel jetle Trabzon''a geçtik. Heyecan ve mutluluk dolu bir transfer oldu. Helikopterle getirilmem bana verilen önemi gösteriyordu. Benim de içimdeki Trabzonspor sevgisi bambaşkaydı.''

Kanım kırmızı-beyaz

''Milli Takım sorularına her zaman cevabım Türkiye oldu. Çünkü benim damarlarımda kırmızı beyaz kan akıyordu. Hollanda için oynayamazdım. Ailem bile bu kadar sert şekilde kestirip atmamam gerektiğini söyledi ama ben kararımı vermiştim. Milliyetçi bir insanım. Milli takım söz konusu olduğunda akan sular durur.''

Legia maçına Rus hakem

Trabzonspor''un UEFA Avrupa Ligi''nde Perşembe günü Polonya''nın Legia Varşova takımıyla oynayacağı grup maçının hakemleri açıklandı. Hüseyin Avni Aker Stadı''nda saat 20.00''de başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu''ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. Bezborodov''un yardımcılıklarını Nikolai Golubev ve Viacheslav Semenov yapacak.

İstifası kabul edilmedi

Bordo-mavili kulüpte İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında 25 Mayıs''ta göreve gelen yeni yönetim kurulunda Asbaşkanlık görevine getirilen ve önceki hafta istifa ederek düz yönetici olarak görev yapan Ali Kemal Başaran''ın istifası kabul edilmedi. İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında dün yapılan toplantıda Başaran ile yeniden görüşen Başkan, yönetim kurulu üyeleri ile de konuyu değerlendirirdi. Ali Kemal Başaran''ın istifasının kabul edilmediği oy birliğiyle karara bağlandı.

11 years ago