|

A.GÜCÜ DESTAN YAZIYOR

Ligin 2. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un attığı toplam gol sayısı 12 olurken Başkent ekibi, 14 gole imza attı.

Yeni Şafak
00:00 - 21/08/2001 Salı
Güncelleme: 20:54 - 19/04/2016 Salı
Yeni Şafak

Antalyaspor'u 8-1'lik skordan sonra kendi sahasında Malatyaspor'u da 6-0 gibi farklı bir skorla yenerek liderliğini sürdüren Ankaragücü'ne tebrik yağıyor. Teknik direktör Ersun Yanal yaptığı değerlendirmede, "Her zamanki gibi hedefimiz iyi futbol oynamak. Bu da beraberinde galibiyeti getiriyor. Biz her maça aynı gözle bakıyoruz. Rakibin durumundan çok kendi durumumuz önemli. Bu sebeple büyük takım küçük takım diye ayrım yapmıyoruz. Bu haftaki Fenerbahçe maçını da aynı değerde görüyoruz" dedi.



Amaç iyi futbol oynamak


Başkan Cemal Aydın "Tek amacımız, takım olarak iyi futbol sergilemek. Bu sayede skor zaten oluşuyor. Ankaralıları devamlı yanımızda görmek istiyoruz" dedi. Başkan Aydın, eski futbolcuları Cafer'le ilgili olarak da "Biz hep iyi niyetli olduk. Cafer bizim çocuğumuz. Kim bize üç kağıtçılık yaparsa Allah iki yakasını bir araya getirmez" diye konuştu. Basın sözcüsü Mümtaz Karakaya ise "Markamızı tescilledik" derken F.Bahçe karşısında da tek hedeflerinin keyif veren futbolun yanı sıra üç puan olacağını söyledi.



#Ankaragücü
#Fenerbahçe
#Galatasaray
#Beşiktaş
#Trabzonspor
#Destan yazıyor
23 yıl önce