|

'Ah' aldılar dibi gördüler

Sezon başında terör olayları sebebiyle Beşiktaş'tan ayrılan Mario Gomez ve Jose Sosa, Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan teknik direktör Vitor Pereira ve devre arasında Trabzonspor'a imza atıp son anda transferden vazgeçen El Kaddouri. 4 isim de Türk taraftarlara hayal kırıklığı yaşattılar. Ancak sezon onlar için hiç de güzel bitmedi.

Yeni Şafak
16:20 - 10/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:22 - 10/06/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Alman yıldız Mario Gomez, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 26 gol atarak gol kralı olmuştu.
Alman yıldız Mario Gomez, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 26 gol atarak gol kralı olmuştu.

Sezon başında Beşiktaşlıların takımda kalmalarını umduğu Mario Gomez ve Jose Sosa, terör olaylarını bahane ederek takımdan ayrılma kararı almışlardı.

Ayrılık kararları siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekerken Sosa, Milan'a, Mario Gomez ise "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" deyip Avrupa kupalarına bile katılamayan Wolfsburg'a gitmişti. Ancak iki isim de gittikleri takımlarda beklediklerini bulamadı.

Mario Gomez, Wolfsburg formasıyla küme düşmekten son anda kurtuldu. Hem de hedefi Şampiyonlar Ligi'nde oynamakken. Jose Sosa ise Milan'da yedek kulübesine hapsoldu ve alternatif oyuncu haline büründü.


Vitor Pereira takımını 3. Lig'e düşürdü

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Vitor Pereira, sarı lacivertlilerin ardından Bundesliga 2 takımlarından 1860 Münih'in başına geçti. Portekizli teknik adam üst sıralara oynamayı bırakın, takımı ligde tutmayı başaramadı. Portekizli çalıştırıcının başarısızlıkları Türkiye'de gündem haline gelirken 1860 Münih'in mali sebeplerden dolayı 3. ligde değil amatör ligde oynayacağı belirtildi.

Trabzon'da 'kral' olmak varken 2. Lig'e düştü

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu Faslı futbolcu El Kaddouri, milli takım kampında bordo mavililerle ön protokol imzalamıştı. Herkes oyuncunun Trabzonspor'a gelmesini beklerken 26 yaşındaki futbolcu son anda kararını değiştirdi ve Empoli'ye transfer oldu. Kaddouri yeni takımıyla Serie A'da tutunma mücadelesi verdi ve bunu başaramadı. Faslı futbolcu takımıyla birlikte bir alt kümeye düştü.



#Jose Sosa
#Mario Gomez
#Vitor Pereira
#El Kaddouri
7 yıl önce