|

Ahmed Musa resmen Leicester City'de

İngiltere’de geçen sezon tarihi bir zafere imzasını atarak Premier Lig’de şampiyonluğa ulaşan Leicester City, CSKA Moskova’nın Nijeryalı forveti Ahmed Musa'yı transfer etti.

Yeni Şafak
09:54 - 8/07/2016 Cuma
Güncelleme: 10:09 - 8/07/2016 Cuma
Yeni Şafak
Ahmed Musa resmen Leicester City'ye transfer oldu.
Ahmed Musa resmen Leicester City'ye transfer oldu.

4 sezondur CSKA formsı giyen Ahmed Musa, Leicester City'ye transfer oldu. Sky Sports'un son dakika bandıyla verdiği transferin 15 milyon sterlin karşılığında gerçekleştiği açıklandı.



Premier Lig'de şampiyon olduktan sonra transfer politikaları hakkında konuşan Leicester Teknik Direktörü Ranieri, yüksek bütceli transferler yapmayacaklarını işaret etmişti. Ancak Ahmed Musa için ödenecek olan 15 milyon sterlin(55 milyon TL) İngiltere'de tartışma konusu oldu. Ranieri'nin söylediklerinden geri adım attığı vurgulanırken İtalyan teknik adamın Şampiyonlar Ligi için risk aldığı ifade edildi. Ahmed Musa transferi Leicester City için rekor anlamına geliyor. İngiliz kulübü bir futbolcu için ilk defa bu denli bir bonservis bedeli ödeyecek.



Nijeryalı forvet Ahmed Musa, CSKA Moskova ile çıktığı 168 maçta 54 gol kaydederek dikkatlari üzerine çekmişti. Bir çok kez Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan başarılı futbolcu gelecek sezon Leicester City forması ile ter dökecek.











#Ahmed Musa
#Leicester City
#CSKA Moskova
8 yıl önce